Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

NE FELEDJÉK: Holnap Polgármesterre VÁRVA! - Mindenkit várunk szeretettel!

2016. június 26. - Buckai Szövetség Egyesület

2016 Június 27-én azaz holnap Polgármesterre VÁRVA című békés demonstrációt szervezünk, hiszen 4 hónap sem volt elég a Csepeli Polgármesternek, hogy válaszoljon a Csepeli HÉV sorsát érintő kérdésekre vagy egyáltalán időpontot adjon egy szermélyes találkozás lehetőségére!

 

Tudjuk, hogy mivel hétköznap sokan fognak dolgozni! Már eddig is sokan jelezték támogatásukat, még ha munkájuk miatt távol lesznek is! Első ezzel kapcsolatos rendezvényünket nem is tervezzük tömegrendezvénynek csak egy figyelmeztetésnek, hogy itt vagyunk és békésen várunk!

 

Aki azonban tud azt kérjük jöjjön el vagy járuljon hozzá egy megosztással ehhez a kezdeményezéshez!

 

Mivel most már közel vagyunk az eseményhez és nem tudnak mit tenni ellenünk eláruljuk a részleteket:

Reggel 8-kor a 159-es busz végállomásánál találkozunk, hogy aztán együtt átvonuljunk a Csepeli Önkormányzat elé! A Csepeli Önkormányzat előtt hokedlire fogunk leülni egy piknik kosárral, amelyben lesz ásványvíz és vagy szendvics, vagy pogácsa! Lesz egy tábla is előttünk: Polgármesterre VÁRVA! felirattal! És ott a bejáratban fogjuk várni!

 

Ez még egy pici és békés rendezvény lesz kiállva a Csepeli HÉV-ért és az agglomerációban élők megalázása ellen! Ha nem lesz reakció tovább megyünk!

A rendezvény reggel 8-tól délután 4-ig van meghirdetve! De természetesen nem tervezzük a teljes időkeretet igénybe venni!

 

Aki csak tud jöjjön velünk! A médiát is kihívtuk az eseményre!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr958844904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása