Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

VÁLASZ NÉLKÜL - MÉG KÉT NAP! - Mi már készülünk!

2016. június 06. - Buckai Szövetség Egyesület

Még két napja van a Csepeli Polgármesternek, hogy személyes találkozóra adjon időpontot, melyre immáron 4 hónapja nem válaszol a Csepeli HÉV-vel kapcsolatban! S bár ma a sajtósával beszéltünk és valamilyen választ ígért, mi a mellébeszélésnek nem vagyunk hívei!

 

A személyes találkozás az egyetlen mód, ahol a Polgármester tisztázni tudja azt rengeteg ellentmondást, amely csak Csepelen a különböző sajtóorgánumokban és nyilatkozatokban elhangzott és leírásra került!

 

Csak úgy tudható meg, hogy Csepel Polgármestere végleg romlásba akarja e dönteni Csepelt és annak agglomerációját, vagy személyesen és írásban is tudja garantálni a Csepeli HÉV-hez csak korszerűsítési szándékkal szándékozik hozzányúlni! Tehát nem megszüntetés, nem villamos és nem olyan megoldás, amely csak és kizárólag rossz lenne mindenkinek!

 

Ott tudhatjuk meg, hogy áll hozzá az ötös metróhoz, a dél meghosszabbításhoz és ott válaszolhat arra is, hogy ő miért nem szervezet a témában lakossági fórumot! S miért vádolta gyűlöletkeltő Önkormányzati újsága ((Csepeli Hírmondó) amely önmagában is félelemben tartást irányoz elő) és fröcsögő propaganda portála (Csepel info), hogy aki a témában érdeklődik az ballib, rossz lény és nem is ember? Ha ő csinált volna lakossági fórumot e témában azt hiszi a Csepeli HÉV-et féltők nem mennek el? Vagy a Csepeli HÉV nem fontos?

 

Ott adhat választ arra, hogy kollégája miért mondta azt, hogyha Szigetszentmiklósiak vagyunk forduljunk a Szigetszentmiklósi Hivatalhoz!

 

Nem, mintha a Csepeli HÉV Szigetszentmiklóson közlekedne!

 

És nem mintha a Csepeli HÉV-re az lenne írva csak Csepeli közlekedhet rajta!

 

Ha nem kapunk érdemi választ 2016.06.08 24:00-ig az is válasz lesz nekünk! Megfogjuk érteni, hogy a Csepeli Önkormányzat az agglomerációban élőt ember számba se veszi!

 

Ha ez így van meg lesz a válaszunk!

 

FIGYELJENEK BENNÜNKET!

 

A CSEPELI HÉV NEM PUSZTULHAT EL!

 

 

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr478785038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása