Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Virág Róbert? Kéktó? Egy mondatban? - VÉGE VAN A KÉKTÓNAK!

2016. június 02. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület egyre többször kapja azon magát mostanában, hogy megkeresik: Virág Róbert Önkormányzati képviselő nyilatkozott és megemlítette a Kéktót is!

Nos lehet, hogy sokan nem tudják, de ez az igazi:

AJAJ!

A 2009-es Kéktó elpusztítási terv benyújtója ugyanis éppen Virág Róbert (FIDESZ) volt! Az ő felkérésére indított tanulmányba írták le, hogy Panzió és Sóbarlang kell a Kéktó helyére meg persze minigolfpálya és nem az, ami most is van! A tanulmány szerint erre azért van szükség, mert:

1. A Római part látogatottságának csökkenése okán Szigetszentmiklósra jönnek a turisták.

2. Szigetszentmiklóstól az Óbudai félszigetig egybefüggő bicikli út van!

és a többi nem számít!

Így az sem számít, hogy emberek ezrei érzik ott jól magukat! Hogy a Kéktó bár felújításra szorul mégis számtalan és élményteli szabadtéri rendezvénynek adott és ad is otthont!

Így mikor Virág Róbertet a Kéktóval egy mondatban halljuk a szívünkhöz kapunk, mert tudjuk Virág Róbert a Kéktónak olyan, mint a jéghegy a Titanicnak vagy a macska az egérnek!

Pusztító találkozásként értelmezhető csak!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr668773246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása