Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Amit még Szigetszentmiklóson nem fedeztek fel! - A víz olyan, hogy el kell folynia valamerre!

2016. május 26. - Buckai Szövetség Egyesület

Önök láthatták az elmúlt napokban, hogy már megint mennyire és milyen szinten volt városunk víz alatt, ahogy azt is, hogy ez 5-ször 6-szor fordul elő évente! Többnyire Szigetszentmiklóson az elmúlt évtizedben és évtizedekben nem fedezték még fel, hogy a víznek valamerre el kell folynia, illetve hogy kell kapacitást biztosítani az elfolyásra! Ha nem, akkor minden víz alá kerül és kiárad a fekália is, mint ahogy azt igencsak láthattuk!

 

A kép amelyet ehhez a cikkhez mellékeltünk Magyarországon van! Tehát még azt sem lehet mondani, hogy külföldi! Mégis felfedezték, hogy a víznek valahogy el kell folyni! Vajon Szigetszentmiklósnak miért nem sikerül? Vajon a hálózat tulajdonosa, az Önkormányzat miért nem akar valamit a szörnyű állapotok ellen tenni és vajon tényleg szakemberekből áll a Fővárosi Vízművek, a bérlőgárda, ha a problémával egyáltalán nem tud mit kezdeni?

 

Fejlődik Miklós? Hova? A középkorba? Vagy még korábbra?

 

Nem kellene már valami érdemlegeset tenni?

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr858749698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása