Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Volánbusz: Az ötödik kisbusz még tárgyalás alatt! Távlati a beszerzése! Éppen ezért: Zöld út a menetrend módosításra és a nagy buszért folytatott aláírás gyűjtésre!

2016. május 23. - Buckai Szövetség Egyesület

A mai nap során felhívtuk a Volánbusz Forgalmi igazgatóságát, hogy érdeklődjünk a Bucka buszok ügyében! Arra voltunk kíváncsiak, hogy hol tart az ötödik kis Bucka busz beszerzésének, beüzemelésének ügye, hiszen ez sok mindent meghatároz!

A Volánbusz Zrt tájékoztatott bennünket arra, hogy erre vonatkozólag még tárgyalások folynak és számtalan opciót vizsgálnak meg! Ebből mi arra következtetünk, hogy ha jön is ötödik kisbusz az csak hosszú távon érkezhet!

Éppen ezért zöld utat látunk a menetrend módosítás folytatására és átnézésére, valamint a nagy Bucka buszért folytatott harc során az aláírások megkezdésére!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr668740166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása