Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

GROTESZK MIKLÓS: "A szerelem vandalizmusa!"

2016. május 23. - Buckai Szövetség Egyesület

Önök már megszokhatták, hogy időről időre jelentkezünk Szigetszentmiklós város legmeghökkentőbb, legmegdöbbentőbb döntéseivel, intézkedéseivel, eseményeivel, olyanokkal, amit az arra hivatottak biztosan nem gondoltak át és nem olvastak el, hiszen annyira abszurd! Ez a GROTESZK Miklós!

 

Mai részünkben 10 hónappal ezelőttre ugrunk vissza!

 

Egy szép napon szemléljük az internetet, amikor egy városunkhoz köthető oldalon találunk egy fotót és cikk szerint vandálok vannak rajta! Nézzük a képet azon egy szerelmes pár…

„ Azta! Hát így néznek ki a vandálok? „

 

Az Önmagát mindig és minden formában hitelesnek tartó és legfőbb tájékoztató oldal aztán tovább tájékoztatott… Hű képzeljék volt ott Cola meg szeszes ital is!

 

„Hát ez már teljesen veszedelmes! Sőt mi több! Tiszta felháborító!

Pláne 18 év felett! Érthetetlen hogy is képzelik!”

 

„Aztán meg, hogy egymásba is temetkeznek

hát az már egyenesen gyalázatos!”

 

Aztán neki is vetemedett a sok-sok felháborodott 50 éves! Ezek a mai fiatalok! Mit képzelnek?

 

Hát… igen kedves fiatalok! Tessék kolostorba és apácazárdába vonulni, mert a mai öregeknek csak így tudtok megfelelni! Mit képzeltek, hogy itt a szerelem mindent elsöprő erejével törtök előre, amikor egyeseknél már lehet, hogy otthon nem a szépség, nem a boldogság, hanem egy házi sárkány és a szőnyeg alatti közlekedés található! Tudjátok meg lehet azért osztanak meg annyit kutyát is macskát is, mert a kertben már csak Bodri oljában jut nekik hely! Ti meg boldogok vagytok? Hogy képzelitek? Hát ez már vandalizmus! Hát ez már pusztító!

 

Órát sem kell nézni! Azonnal haza menjetek! A pontos idő fél hat! Hát nem értitek? Csúnya-csúnya dolgok ezek és persze a cikkező oldal meg nagyon hiteles!

 

 - CsCs –

BSZ elnök

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr118740910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása