Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

BÁR KIFIZETTE MÉGSINCS VÍZE: ÚJRA KFIZETETTNÉK! - MA KINT JÁRT A HírTV!

2016. május 04. - Buckai Szövetség Egyesület

A mai nap során a Buckában járt a HírTV Panaszkönyv című műsora, hogy megmutasson egy olyan esetet, ahol a lakó bár kifizette mégsincs vize és újra kifizettetnék vele!

 

Aki valaha is követte Hajnal Erzsébet és sorstársai ügyét az jól tudhatja milyen érzés, ha valaki kifizet valamit, hogy egészségesebb szolgáltatást érjen el és mégsem kapja meg, mégsem rendelkezik vele! Ráadásul azt mondják, amit befizetett elévült, holott bizonyított tény, hogy az bizony el nem évülhetett!

 

Átélni azt, hogy valaki azt kéri, ami az ővé, s ebben az esetben egy agyonszennyezett talajvízzel rendelkező területen a már kifizetett vizet az minden mást kap, alamizsnát, arroganciát, gyalázkodást, megaláztatást, csak a kért dolgot nem... Nos ez igen megterhelő dolog! Ahogy 64 évesen, betegen járni kannákkal a vízért és álmodni arról, ami másnak a XXI. században természetes, hogy házába vezetékes víz legyen!

 

Eltudják ezt képzelni? Eltudják azt képzelni, hogy ennek ellenére az illető mindenhova készségesen kérve és kedvesen ment? Hogy ennek ellenére sincs vize? Hogy másoknak 250 – 300 méter kellene vezetni a fővezeték hálózat mentén, hogy csatorna legyen a házba, miközben a saját háza előtt elmegy a központi csatornavezeték csak egy másodlagos leállás kellene? Eltudják azt képzelni, hogy a hálózat gazdája az Önkormányzat a Fővárosi Vízművekre mutogat? A Fővárosi Vízművek, pedig mindenre azt mondja, hogy nem? Még akkor is, amikor mindenki más elmondta ez a 250 – 300 méteres vezetés lehetetlen, a szomszédos ingatlanok sem adják meg az átvezetési engedélyeket?

 

Eltudják képzelni, hogy ma a XXI. században vannak olyan emberek, akik bár betegek, idősek és örülnek, hogy élnek mégis a köztéri kutakra járnak vezetékes vízért nap, mint nap? Hogy számukra, bár fizettek mégis elérhetetlennek tűnik, hogy valaha is lesz vezetékes víz a kertbe és a csapba?

 

Ha eltudják képzelni, akkor nézzék is meg! Ez lesz ebbe a műsorba, amely vagy most szombaton, vagy a következő szombaton kerül adásba!

 

Ha időben megtudjuk mi is szólunk!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr918686898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása