Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

GROTESZK MIKLÓS: "Kaptatok játszóteret!"

2016. április 28. - Buckai Szövetség Egyesület

Önök már megszokhatták, hogy időről időre jelentkezünk Szigetszentmiklós város legmeghökkentőbb, legmegdöbbentőbb döntéseivel, intézkedéseivel, eseményeivel, olyanokkal, amit az arra hivatottak biztosan nem gondoltak át és nem olvastak el, hiszen annyira abszurd! Ez a GROTESZK Miklós!

 

 Mai részünkben mondhatjuk azt, hogy 2014-ig nyúlunk vissza, de mindaz amit elmondunk nos, hát az ma is igaz!... Buckaiként az emberek sokszor követelték a játszóteret! Hát kaptunk, de azt gondoltuk, hogy kapunk még egy kicsivel többet is!

Először amikor az ember megnézte: Játszótér! Ez rendben és pipa! De mi ez a másik? Szennyvízfordító telep? Ide? A játszótér mellé? Te jó ég! Mi ez? Üzenet a gyerekeknek? Már kis korától tudja minden Buckai, hogy mi az Önkori róla alkotott véleménye? Esetleg a tervezőnek elromlottak a szaglás szervei és miért ne, ha neki is mindegy? Vagy tényleg döntéshozóink katasztrófa turizmust terveznek ide?

 

Elképzeltünk egy jelenetet! A gyermekkel felkészülünk a játszótérre! Tiszta kis ruha, cipő? Pipa! Gyerek tiszta? Pipa! Kis motor? Pipa! Kis lapát? Pipa! Gázálarc? Pipa? Illatosító? Pipa? Hmmm….

 

Az ember óhatatlanul megkérdezi a hivatalt:

 - Tessenek mondani ugye ezt nem tetszettek komolyan gondolni?

„- Miért? Nincs is ott szag!” – és valóban, ha Minisztérium jön, akkor tényleg nincs! Kár, hogy nem jön mindennap a Minisztérium!

„ – Nem értjük mi a probléma? Játszótérre vágytak nem? Hát most van!”

Végülis nincs semmi probléma…, persze amennyiben az ezt elfogadók a  WC mellett szoktak étkezni!... De hát valamiben kell egyedinek lenni!...

 

- CsCs -

BSZ elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr248671108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása