Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

GYERTYÁS Tüntetés (Demonstráció) lesz Szigetszentmiklóson 2016.05.09-én

2016. április 20. - Buckai Szövetség Egyesület

 

 

ARRA KÉRÜNK MINDENKIT, HOGY OSSZA MEG!

 

A Buckai Szövetség Egyesület gyertyás demonstrációt hirdet 2016.05.09-én 17 órára a Szigetszentmiklósi Ökormányzat bejárata melletti Kossuth emlékplakett elé. - Aki eljönne, azt kérjük mindenképpen jelezze, hogy tudjuk hány főre számítsunk!  - Hogy miért? Azért, amit előző cikkünkben is leírtunk:

 

A Buckai Szövetség Egyesület az elmúlt hetekben és hónapokban egyre több témában a Szigetszentmiklósi Önkormányzat elképesztően embertelen és szakmaiatlan hozzáállását tapasztalta, miközben az Önkormányzat azt hirdette minden rendben van!

 

Az Önkormányzat nem reagált időben a Százhalombattai gumiégető ügyében holott, ha megvalósult volna annak füstjét mi szívtuk volna! Mire megmozdultak volna, addigra a Százhalombattaiak kiharcolták és győztek!

 

2016 Február elején elütöttek Gyártelepen a Volánbusz pályaudvarnál egy 15,5 éves lányt! A kislány azóta is kómában van! Esete felhívta a figyelmet egy több évtizede fennálló problémára és újra! Hiába történt demonstráció, levél, kérés és könyörgés a Szigetszentmiklósi Önkormányzatnál jóval szerényebb költségvetésű Szigethalmi Önkormányzat reagált a Szigetszentmiklósi, pedig semmit sem és azóta sem!

 

A Buckaiak több éve könyörögnek járda építésért! Idén azt mondták jön! Azonban ott építettek járdát, ahol volt vagyis gyakorlatilag cseréltek, de oda nem hoztak, ahol korábban nem volt! Egyetlen centi új járdát sem építettek! Legalábbis a Buckába nem!

 

Nagy gőzzel és gőggel meghirdették, hogy a Bucka-tónál kármentesítés lesz, de képekkel és tanukkal tudjuk bizonyítani, hogy kármentesítés nem csak talajforgatás történt! Eközben több százezret költenek a terület őrzésére, hogy az el nem végzett munkát és a jogosulatlan pénzfelvételt senki se kérdőjelezze meg!

 

 Azt ígérték a Bucka csatorna jót hoz! Ezzel szemben össze-vissza kommunikáció, tönkre tett megrepesztett, elárasztott házak és telkek, vastörmelékekkel telített építési törmelékkel felszórt utcák. Furcsa elszámolások, a vissza járó pénz elhallgatása, a lakók cserben hagyása és egy merő káosz!

 

 A Buckai Vizesek, akik korábban kifizették már a csatlakozást teljes mértékű cserben hagyása, a korábban befizetett pénzük jogosulatlan elköltése, újra fizetésre kényszerítése és pökhendi kommunikáció ebbe az ügybe!

 

 A Határ úti fekália áradat, az hogy több éve úszik a város az emberi ürülékbe ezen a környéken és ez a vezetés részéről senkit sem érdekel!

 

 A folyamatosan elbukott pályázatok, amelyeket nem ők rontottak el, hanem elnyerték volna, de megszűntek (persze mindig csak nálunk) .

 

 A konténer óvodák, a Sas utcai óvoda bérleménye, az ideiglenes és legdrágább megoldások keresése és a hanyag gazda viselkedés megtapasztalása és megléte…

 

 … valamint számtalan egyéb probléma minket őszinte döbbenettel tölt el!

 

 Ezért úgy gondoltuk, hogy gyertyás demonstrációt hirdettünk! Egy előre meghatározott (2016.05.09) Hétfői napon minden támogatónkat, adott ügyért harcoló Szigetszentmiklósi ügyben érintett Szigetszentmiklósi és nem Szigetszentmiklósi lakót, civilt, pártot vagy bárkit, akiket ezek az események, valamint a tapasztalt arrogancia és a valósággal szembemenő kommunikáció elkeseredéssel és felháborodással tölt el arra kérünk, hogy hozzon egy gyertyát és egy kis cetlit! Tegye le a gyertyát és a kis cetlit a Szigetszentmiklósi Önkormányzat bejárata mellett található Kossuth emlékplakett mellé és némán! Nem kell semmit sem mondani! A cetli tartalmazza ki és miért van ott és mi az amin felháborodott!

 

 Aztán reméljük a városvezetők elgondolkoznak, hogy a valóságtól eltérő kommunikáció, a foci pálya építése avagy a valódi problémákkal való tőrödés és a valódi megoldások keresése a fontosabb!

 

 

 - CsCs –

BSZ elnök

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr968648900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása