Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Közéleti akkor és most: 1 rész: Az álellenzék!

2016. április 08. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület a GROTESZK Miklós sorozatnál ritkábban, de egy újabb sorozatot indít, amely a Közéleti akkor és most!

 

Első részünkben a Szigetszentmiklósi állítólagos ellenzék akkor és mostját mutatjuk be:

 

2014:

 

·        -  Faültetés

·         - Elöntött területek és pincék segítése mentése, egy kisebb riadó lánc kialakítása

·         - Gyomírtás

·         - Borzalmas a FIDESZ-es vezetés, pláne a Papp Pista

 

2015 – 2016:

 

·         - Nagyon nehéz képviselőnek lenni, de nem szabad támadni!

·         - Hát részt vettünk ezen az ünnepségen meg azon, mekkora arcok vagyunk!

·         - Szelfi a polgármesterrel, együtt borozgattunk

·     - Igaz, hogy azt mondtuk, hogy nem adjuk el a Dunapartot és mi nem is tettük meg! A Fás utcai lejáró eladásának előterjesztőjeként Ladányi Sándor neve? Hát izéé… Káprázik a szemed!

·        -  A szakmaiság jellemez minket, de nem tudjuk mennyibe kerül egy kamera valójában, így a 10-szeres ár is rendben van!

·        -  A megkapott bizottsági helyekért és azért kapott pénzért csöndbe maradunk, mert ha nem akkor elveszítjük azokat!

·         - A Sas utcai óvoda botrányos? Azonnal szálljál le róla! Nem támadunk!

·         - NINCS KORRUPCIÓ SZIGETSZENTMIKLÓSON! ITT MINDEN RENDBEN VAN! TÜNTESSÜNK A KORRUPCIÓ ELLEN PESTEN, MERT OTT VAN!

·         - Mi? Hogy füvet kellene vágni, meg lakosokat menteni? Hát arra nincsen idő!

·        - Fogalmunk sincs, hogy a 24 órás gyógyszertári ügyelet miatt hova kellene fordulni! Majd megkérdezzük a Polgármester bácsitól!

 

A Buckai Szövetség Egyesület szerint ez egy nagy nulla! A lakosság nem csak négy évente szorul segítségre, hanem folyamatosan! A városban hatalmas a korrupció és számtalan a gyanús ügylet! A gyanús ügyleteket az állítólagos ellenzéknek is látnia kellene, de nem szól semmit csak bólogat! Valójában jellegében megszűnt ellenzékinek, szakmainak és felkészültnek lenni! Semmiben sem különbözik a leváltandó és a várost romlásba döntő városvezetéstől! Így ha a vezetés narancs, akkor ez vérnarancs! Nincs különbség! Nem érdemes támogatni őket se! Teljes képviselő testületi selejtezés kell! Orosz László és Barabás Botond kivételével mindannyian repülhetnek!

 

A Buckai Szövetség Egyesület ezentúl kijelenti, hogy szégyennek érzi, hogy valaha is hitt a Szigetszentmiklósi önmagát ellenzéknek nevező csőcseléknek, ahogy esélyt adott a kezdet kezdetén a várost pusztulásba taszító Polgármesternek és rémes sleppjének! Ma már csak elhatárolódik tőlük és nem enged a hazug, romboló tevékenységüknek! Új  a várost valóban szerető, azért tényleg tenni akaró vezetőkre van szükség! Olyanokra, akik mint írtuk a várost és nem önmagukat szeretik és nem gondolják azt, hogy mindenhatók és mindent megtehetnek, ha kell, akár Szigetszentmiklós ellen is! A mostaniak többségestől, álellenzékestől együtt ezt hiszik és azt hiszik a lakosság annyira ütődött, hogy ezt nem veszi észre! De Tisztelt Páviánok! Szigetszentmiklós lakossága nem hülye!

 

- CsCs –

BSZ elnök

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr508580316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása