Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Ellentmondások között: Szebeni utca vs. A város összes többi része és problémája

2016. április 08. - Buckai Szövetség Egyesület

 

Az elmúlt napokban Szigetszentmiklós város szerte zengedeznek a Szebeni utcai járda és útépítésről! Mellyel kapcsolatban számtalan kérdés merül fel!

 

A Szebeni utcai építésekről a testület nem régen határozott, de nem elbagatelizálva az ottani építkezés szükségességét nem kellene máshol is járdát és utat építeni? A Szebeni utca környékén alig laknak és élnek emberek, míg a város más és elmaradott részein, így a Buckában is rengetegen! Nem kellene a Buckában esetleg járdát építeni? Mert persze idén hozzányúltak a járdához, de az felújítás és keskenyítés volt nem pedig új építése, hiszen oda járda nem került, ahol eddig nem volt!

 

A másik nagyon elgondolkodtató dolog, hogy ilyen hamar mentek az engedélyek? Fa kivágásról tudnak a zöldek? Minden szükséges engedély megvan? Vagy újabb anomáliák vannak, mint a Furcsa Földnél? Egyáltalán engedélyezte ezt valaki? Persze az Önkormányzaton kívül! Megtudnák a szükséges dokumentációkat mutatni?

 

Továbbá, ha ilyen gyorsan mennek az engedélyek és a kivitelezések, akkor a Határ útnál miért nem? Legalább 2010 óta jelezzük a folyamatos és rendszeres kiáradásokat! Mellébeszélést, felelős keresést, majd megcsináljukot és mindent kaptunk és hallottunk, de megoldást nem és nem is kaptunk! Vagy a fertő kiáradása és elhárítása nem fontos?

 

 És akkor legyünk egy picit naivak! Tud arra válaszolni bárki is miért pont itt és miért pont ez a beruházás kell! Kiemelve a miért pont itt kérdést persze!

 

- CsCs –

 BSZ elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr918580386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása