Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

GROTESZK MIKLÓS: "ERSTE Miklós"

2016. március 21. - Buckai Szövetség Egyesület

Önök már megszokhatták, hogy nap, mint nap jelentkezünk Szigetszentmiklós város legmeghökkentőbb, legmegdöbbentőbb, leginkább el nem olvasott és át nem fontolt eseményeivel, amelyet döntéshozóink követtek el, vagy amely Szigetszentmiklós területén történt meg!

Előző részünkkel pár nappal ezelőtt jelentkeztünk, de azt akartuk, hogy egy picit emésszék eddigi történeteinket, hogy aztán újult erővel tovább folytathassuk!

Mai részünkben egy Szigetszentmiklós területén történt eseményre hívjuk fel a figyelmüket, amelyet bár nem döntéshozóink, hanem a Szigetszentmiklósi ERSTE Bank tett meg, de kategóriájában mégis meghökkentő, megdöbbentő és összességében groteszk!

2007-et írunk! Sajnálatos módon egy ős Szigetszentmiklósi család 5-ös testvérpárjának meghalt a legidősebb tagja! A temetésre hamvasztás formájában egy a Kelenföldi pályaudvarhoz közel eső kápolna alagsorában került sor! A tiszteletre méltó családtag hamvait itt helyezték hosszú betegség után örök nyugalomra! A temetés után a hagyatéki tárgyalásra is sor került, ahol a két örökös (az elhunyt gyermekei) felosztották a vagyont egyenlő-egyenlő arányban! A hagyatéki tárgyalás után felkeresték az elhunyt számlavezető bankját a Szigetszentmiklósi ERSTE bankot, hogy a szükséges költségek levonása után a bankszámlán szereplő összeget nekik, mint örökösöknek fizesse ki! Az ERSTE Bank átnézte a papírokat és azt mondta minden rendben, elvégzik az adminisztrációt és küldeni fogják a pénzt!

Eltelt egy hónap! A pénz nem jött csak egy bankszámlakivonat, ahol levonták az aktuális számlavezetési díjat, de semmi más nem történt! Az örökösök bementek a bankba, amely elnézést kért és sürgős intézkedést ígért!

Jött a következő hónap! A pénz megint nem jött meg, hanem helyette megint egy bankszámlakivonat. Megint levonták az aktuális számlavezetési díjat, de más megint nem történt! Az örökösök megint bementek és megint elnézést kértek tőlük, ahogy a tényleges és mostmár azonnali intézkedést újra megígérték!

Eltelt megint egy hónap! A pénz nem, de bankszámlakivonat megint megérkezett! A testvérpár begurult és írt az ERSTÉ-nek:

Tisztelt ERSTE Bank!

 Ha többszöri intézkedés után sem képesek felfogni, hogy a bankszámlaszám (….), amelyet vezetnek egy elhunyt emberé és nem képesek megszűntetni az Önöknek bemutatott dokumentációk (hagyatéki tárgyalás, halotti bizonyítvány) ellenére sem, ügyfelükhöz ennyire ragaszkodnak, akkor megadjuk a számlatulajdonos jelenlegi elérhetőségét:

 XY

 Szent Gellért Kápolna Urnatemetője

 1115 Budapest, Bartók Béla út 149

 

A következő bankszámlakivonatot ide küldjék!

 

Tisztelettel:

                                                                                                                       Örökösök

 

Majd jött egy válaszlevél és egy kifizetés! Az ERSTE Bank elnézést kér már küldi is a pénzt!

 

- CsCs -

BSZ elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr188510232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása