Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

GROTESZK MIKLÓS: "Az ellenőrzés!"

2016. március 17. - Buckai Szövetség Egyesület

Önök talán már megszokhatták, hogy nap, mint nap jelentkezünk Szigetszentmiklós város leginkább át nem fontolt, át nem olvasott, legtöbb megdöbbenésre, meghökkenésre, vagy abszurditása miatt mosolyra késztető történeteivel! Ez a GROTESZK Miklós!

 Mai történetünk során 2014 nyarára röppenünk vissza! Immáron több éve van kitámasztva az alappal és erős összetartó szerkezettel nem rendelkező Ádám Jenő sétánynál található támfal, amely megrepedt, megindult és úgy tűnt ki fog dőlni! A civilek jelentős része aggódó tekintettel nézz rá! Vajon megtartja? Vajon nem mozdul? Vajon le fog dőlni?

 Egy ilyen és emiatt keletkezett aggódó levél miatt a területileg illetékes Katasztrófavédelem érkezett ki a helyszínre, hogy megnézze a támfal veszélyt jelent-e bárkire!

 " - Rendszeresen kijárunk ide és ellenőrizzük a támfalat! " - kezdte a szakember - " Kitámasztása óta nem mozdult egy millimétert sem! "

 " - Elég erősnek tűnik! " - vágta rá egyetértően a katasztrófavédő is

 Közben a háttérben felkanyarodott a menetrend szerint közlekedő Bucka busz! A szakember csodálkozásának adott hangot:

 " - Jééé! Itt busz jár? " - fakadt ki magából

 " - Bizony! " - vágtuk rá - " Immáron 16 éve! Csúcsidőben fél óránként, egyébként óránként és hétvégén két óránként! Képzeljük, hogy jártak kint korábban, ha ezt most sikerült felfedeznie! Ja és itt jegyeznénk meg a támfal mozog! Mi tényleg mértük! "

 - CsCs -

 BSZ elnök

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr298490294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása