Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Csepeli HÉV megmentése: Találkozó és megbeszélés a Főpolgármesteri Hivatallal

2016. március 17. - Buckai Szövetség Egyesület

2016.03.18-ára 9:30-ra kapott időpontot a Buckai Szövetség Egyesület a Főpolgármester Hivataltól a Csepeli HÉV-vel kapcsolatos egyeztetésre!

Nagyon bízunk benne, hogy a megbeszélés érdemi lesz és a Csepeli HÉV elpusztítási / villamossá alakítási ötletét még vita anyagként is leveszik az asztalról! Bízunk abban is, hogy rájönnek: A Csepeli HÉV elsöprésének ötlete Csepel, Csepel sziget, Dél Pest és teljes Budapest fejlődési szándékával ellentétes és káoszhoz vezet, amely senkinek sem lehet valós érdeke! Hogy miért arról a korábbiakban már írtunk!

Kérjük drukkoljanak nekünk, hogy győzzenek az észérvek, a szakmai megalapozottságok! Hogy győzhessen Csepel, az agglomeráció, s köztök a Bucka és Szigetszentmiklós is!

A tárgyalás fejleményeiről mindenképpen beszámolunk és ennek függvényében fogunk tovább gondolkozni, hogy mi legyen a következő lépés!

- CsCs -

BSZ elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr388489032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása