Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

BSZE: Fontos Március 15-e

2016. március 15. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület ma sem ment el az Önkormányzati többség által rendezett Március 15-ei Ünnepségre!

1848 március 15-e harca nemcsak a nemzetté válás, a szabadság vágy harca volt, hanem egy erős fejlődő és egységes jövőé! Az egyesület meglátása szerint az szolgálja igazán a márciusi ifjak örökét, aki erre az erősítésre, fejlesztésre és építésre törekszik! Szigetszentmiklós jelenlegi állapota és vezetése nem ilyen! Akár ellenzéki, akár többségi döntéshozókról beszélünk azok nem szolgálják Szigetszentmiklós fejlődését, mert akkor a város nem így nézne ki és nem ezek az állapotok, intézkedések, hozzá állások és fölényeskedések lennének!

1848 ifjai kiálltak mindazon önkények, hozzáállások és csusztatások ellen, amelyet ma Szigetszentmiklósi Önkormányzat is képvisel! Méltatlannak éreznénk éppen ezért és megszégyenítőnek, ha ilyen emberekkel ünnepelnénk!

Felkérünk ugyanakkor minden Szigetszentmiklósi lakost, hogy segítsen környezete megszépítésén! Ha összeveszett a szomszédjával, hát béküljenek ki! Mert ez szolgálja egy ország, egy nemzet, egy terület, egy város egységét! Törekedjen az építésre, a fejlesztésre és higgye el, hogy ez a város tényleg csoda szép is tudna lenni! Szívja magába Széchenyi építő, Petőfi nemzet összefogó, Kossuth nemzetépítő és harcos szellemét, valamint Deák bölcsességét!

Köszönjük!

- CsCs -

BSZ elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr68479808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása