Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

HaHiszed Rádió: "Testvérvárosi kapcsolatépítési pályázaton indul Szigetszentmiklós"!

2016. március 08. - Buckai Szövetség Egyesület

Hírszemlénk során az Önkormányzat hozzájárulásával is működő Lakihegy Rádióból is találtunk egy érdekes hírt! E szerint Szigetszentmiklós városa Lengyelországi és Németországi testvérvárosával  összefogva kapcsolatépítési Uniós pályázaton indul, amelyhez hozzájárulás nem kell, de AMELYBŐL PÉNZHEZ LEHET JUTNI! Ennek keretében ezen kapcsolatépítésben részt vehetnek civilek is! De vajon milyen civilek? Akár a Buckai Szövetség is?

Természetesen kérdésünk költői hiszen mi is tudjuk az Önkormányzat mit is szeretne velünk tenni! Meglepő azonban, hogy a Bucka csatorna pályázata során csak a harmadikat sikerült elnyernünk és az is valami nagyon szégyenletesre sikerült, míg óvoda pályázaton nem nyertünk! Minden elbukott pályázatnál azt mondták: Nem mi voltunk rosszak! Elnyertük volna! De megszűnt időközben a keret és a pályázat! Milyen szerencsétlen ez a város igaz? "Minden alap megszűnik, ahol nyertünk volna!"

Érdekes továbbá az is, hogy nincs járdaépítési, útfejlesztési, településfejlesztési pályázat! Mert, hogy többek között ebből valami "csodásan" áll ez a város! "Nem baj! Nem is kell! Mekkora kihívás, hogy élhetünk a posványban!" De van testvérváros építő pályázat! Az kell! YESSSS! :D

(Szerintünk elgondolkodtató módon gondolkodnak döntéshozóink!)

- CsCs -

BSZ elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr328455762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása