Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

FRISS HÍR: Dagonya a szállodánál

2016. március 08. - Buckai Szövetség Egyesület

A mai nap során megkerestek bennünket, hogy Szigetszentmiklóson a Komp utcánál tisztított szennyvízáradás van 2 hete folyamatosan és már megint!

Információink szerint az utcában szálloda és apartman is van, amely esetében ez a közállapot nem biztos, hogy vendégcsalogató!

Meg nem erősített forrásunk szerint az esetet már jelezték Bringer Attila Úrnak, aki Szigetszentmiklóson egy megbízott Vízművek vezető, de elmondások szerint nem történt semmi! Legalábbis semmi ami előrelépést jelentett volna!

Más forrásaink szerint egy-egy kiszállás akár 2 millió forintba is kerülhet, miközben az elmúlt fél - egy évben becslések szerint is 25 - 30-szor szállt ki a Vízművek csak ezen eset miatt!

A Komp utcai eset mindazonáltal csak annyiban különbözik a Határ út fekália áradattól, hogy míg a  Határ úron a szűretlen szennyvíz árad az utcára, addig a Komp utcai vezeték a szennyvíztisztító felől a Nagyduna felé érkezik! Tartalmában jelen vannak gyógyszerek, vegyszerek, nehézfémek, amelyeket az eljárások során nem tudnak kitisztítani!

Mivel az ügyben nem látszik előrelépés a Buckai Szövetség Egyesület él 2015 Szeptemberében a Fővárosi Vízművek Dózsa György úti központjában a Vízművek vezérétől kapott oprciójával, mely szerint ha bármi probléma van nyugodtan forduljunk hozzá! E kérdés terén ezt fogjuk tenni és természetesen nyugodtan!

- CsCs -

BSZ elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr598455210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása