Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós - Bíró Lajos bál - 2016.02.27

2016. február 28. - Buckai Szövetség Egyesület

A tegnapi nap során a Buckai Szövetség Egyesület örömmel értesült arról, hogy a Bíró Lajos Általános Iskola (köznyelven a Szigetszentmiklósi 1-es iskola) gyermekei és tanárai részére csapat összetartó és élményszerző céllal bált hirdetett és ebben a tekintetben nem először a városban! A képek alapjában véve élményteliek és szépek, egyetlen egy tényt és képet kivéve!

A Buckai Szövetség Egyesület álláspontja szerint az iskolában és az iskolai rendezvényeken politikának és politikusnak nincs helye! Kivéve, ha szülő, nagyszülő és a gyermeke miatt van jelen! A Buckai Szövetség egyesület éppen ezért elitéli a politikusok ilyen helyeken történő "rongyrázását", ahogy elítéli azt is, ha egy szalagavató bál 3/4-e kampánybeszédekről és nem a végzős diákokról, valamint azok élményeiről szól, mint ahogy ezt korábban egy másik eseményen megélte!

A Buckai Szövetség Egyesület különösen elítélendőnek véli az iskolai rendezvényeken történő villogást politikusoktól olyan település esetében, mint amilyen Szigetszentmiklós, ahol hatalmas nagy a baj és ahol sem hétköznap, sem hétvégén nem a problémák elhárításán, hanem sokszor azok súlyosbításán dolgozik az aktuális döntéshozatal!

Hisszük azt, hogy bármely ember gyermekkora és élményei kihatnak egész életére! Ezért nekik élményt szerezni, a gyermeknek gyermeki kort és vidámságot hagyni nagyon jelentős feladat, amelyet nem szabad megsérteni!

Éppen ezért felkérjük a döntéshozókat, hogy hagyják az iskolákat békén és törődjenek azzal, ami a feladatuk lenne és amit elfelejtettek: A nagy bajban lévő várossal!

Emellett mi hiszünk abban az elvben, hogy előbb a munka és csak aztán az ünnep! És sosem fordítva!

- CsCs -

BSZ elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr238425730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása