Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Lakihegyi bicikli út: A viszony még mindig rendezetlen

Vajon meddig fizetjük az 55.000 Ft örökbérleti díjat?

2016. február 18. - Buckai Szövetség Egyesület

2009 Novemberében a Szigetszentmiklósi Önkormányzat maival azonos vezetése a Lakihegyi bicikli út elkészültét és átadását ünnepelte nem törődve azon meglepődött hangokkal, melyek arra térnek ki, hogy mindvégig mindez miért nem egy oldalon fút, s miért kezdődik az egyik, majd folytatódik a másik oldalon, hogy a legvégén ismét a kiinduló oldalra kelljen visszatérni.

"A városvezetés erre a testületi ülésre komoly ünnepléssel készült, főként pezsgőkkel!" - kezdte beszámolóját egy a közélet iránt akkor is érdeklődő - "A polgármester a beruházás jelentőségét, az új bicikli út szépségét éltette és azt lehet mondani, hogy hatalmas volt az öröm! De hirtelen felállt egy szakállas Úriember! Senki sem tudta kicsoda, hiszen senki sem látta előtte! Elmondta, hogy az Antenna Hungáriától van és a Szigetszentmiklósi Önkormányzat hosszú szakaszokon keresztül elmérte magát és ráépített az ő területükre! Így ha bicikli útat akarnak, akkor 55.000 Ft örökbérleti díjat kell fizetni!"

Sokáig tudtuk, hogy ez a tétel a mindenkori költségvetés része, de kíváncsiak voltunk, hogy a 2016-osnak is része-e! Szomorúan tapasztaltuk, hogy ez a helyzet azóta sem rendeződött! A Szigetszentmiklósi Önkormányzat téves kimérése miatt az Antenna Hungária területére épített bicikli út után még ma is fizeti az 55.000 Ft örökbérleti díjat!

A Buckai Szövetség Egyesület meglátása szerint 55.000 Ft nem sok pénz, de örökké nagyon sok!  Amikor egy évet a költségvetésben megszorításokkal és szűkítésekkel kell kezdeni annak ellenére, hogy Szigetszentmiklós egy gazdag város, akkor pontosan az ilyen tételeket kellene rendezni és megszüntetni!

Erre javaslatot is teszünk!

- CsCs -

BSZ elnök

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr158401966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása