Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Komoly kérdések komoly hivatalokhoz: Tényleg azt írják a törvények, hogy az állampolgárok és a civilek jogokkal nem rendelkezhetnek?

2017. december 02. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Nemzeti Fejlesztési Minisztérium!

Tisztelt Pest Megyei Kormányhivatal!

Tisztelt Miniszterelnökség!

„Tisztelt” Szigetszentmiklósi Önkormányzat!

és

„Tisztelt” Polgármester Úr!

 

Szigetszentmiklós egy furcsa hely! Egy hely, ahol az Önkormányzatnak és vezetésének csak addig érdekes az ember, amíg behúzza az X-et vagy addig sem! Azontúl, pedig mintha jogai nem lennének és nem léteznének!

 

Szigetszentmiklós az a hely, ahol járdátlan és szűk utcák mentén életveszélyben közlekedhetnek az emberek esőzések idején ezt árral, esetlegesen fekália árral is megspékelve!

 

Az a hely, ahol a Buckai Vízkárosultaknak nem jár semmi se a pénzükért cserébe! Az a hely, ahol megpróbálják megmagyarázni, hogy ez jogos és vessenek rá egy keresztett!

 

Más városokban mintha az embereknek lenne joga hozzászólni az őt érintő kérdésekhez, s mintha a hivatalokban dolgozók segítőkészek lennének! Szigetszentmiklóson azonban rendőrökkel, közteresekkel, biztonsági örökkel, polgárőrökkel várják az érdeklődő állampolgárokat vagy a civileket, akik az évi egyszeri közmeghallgatáson kívül, ahol hitegetik és átverik őket felszólalási és hozzászólási joggal nem rendelkeznek!

 

Más városokban és településeken az ülések olyan időpontban vannak, hogy a civilek is elmehessenek! Szigetszentmiklóson, pedig olyan időpontban, hogy mivel munkaidő van, ezért ne zavarják a környezetet.

 

Más városokban, ha felhívja az ember az Önkormányzatot, akkor segítenek, Szigetszentmiklóson a portás eldönti, hogy adott személy kérdését ő fontosnak ítéli avagy sem! Eldönti és, ha szerinte fontos, akkor kapcsol valakit, ha pedig nem fontos, akkor a lakosra vagy a civilre csapkodja a telefont! Erről még felvétel is van az interneten!

 

Más városokban, ha testületi ülésen fel áll az ember vagy mivel nincs más módja a jogtiprások miatt táblákkal jelenik meg nincs következméye, Szigetszentmiklóson erődemonstráció van és a Btk. 306 § és a Btk. 307 § paragrafusát megsértve kivezetéssel fenyegetőzik teljesen jogtalanul a Polgármester!

Más városokban, ha a város víz alatt van vagy kiárad a fekália, akkor a város vezetése és első embere a helyszínen van és segít az embereken, ahogy segít akkor is, ha valami miatt élhetetlené vállnak a körülmények! Szigetszentmiklóson milliós bulikon vesz részt saját emberei között és embereivel elbeszélések szerint civilizálatlan módon, mint egy disznó habzsolja a mennyei mannát tojva a problémákra, a városra és az itt élőkre! Mitöbb, aki megmeri szólni ezért az fel van jelentve címszó ő a választói között miért ne ünnepelhetne? Ünnepelhet persze a saját embereivel kényére kedvére, de talán nem a fekália ár tetején az itt élő lakosság problémáit semmibe véve!

 

Más városokban ha csatorna beruházást vállalnak azt megcsinálják tisztességgel és becsülettel. Szigetszentmiklóson rombolva, tombolva és az elszámolás körül és hatalmas kérdőjeleket hagyva!

 

Más városokban, ha súlyos szennyezés éri a területet, akkor igyekeznek kármentesíteni és megóvni a területet, pláne ha az rajta van Magyarország 30 legszennyezettebb területének térképén. Szigetszentmiklóson nem viszik el a szennyezést, csak talajt forgatnak, hazudoznak és veszélyeztetik tömegek életét!

 

Rendben van ez így? Más hivatalokban és helyeken is így történik? Máshol sincsenek az érintetteknek jogai és nem szólalhatnak fel, akkor amikor valamely kérdés személy szerint őket érinti? Más hivatalok is felkérik az alkalmazottakat, hogy lakossági fórumon a nézőközönségbe vegyüljenek el és hurrogjanak le mindenkit, aki az adott hivatal vezetőjével nem ért egyet vagy elégedetlen?

 

 

Vannak egyáltalán a lakosságnak, a civileknek jogai vagy annak megszűnésébe kellene beletörődni! Erre adott válaszukat a Tisztelt Hivataloknak előre is megköszönjük!

 

 

KÖSZÖNJÜK!

 

 

Szigetszentmiklós, 2017. December 2

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr2513411329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása