Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Képviselő testületről: Nem tudni, hogy mi szerepel a lakossági javaslatokból az Arculati kézikönyvbe!

2017. szeptember 01. - Buckai Szövetség Egyesület

2017 Augusztus 17-én lakossági fórum volt a Szigetszentmiklósi Városi Arculati kézikönyvről. Ekkor úgy volt, hogy amit mások mondanak annak lesz kellettje és foganatja! Sőt! Úgy volt, hogy ami a lakossági fórumon elhangzik és használható az benne lesz a tervben! Aztán eljött 2017 Augusztus 30-a a képviselő testületi ülés napja. Állítólag egy plusz mellékletben szerepel, hogy mely lakossági indítványt építik és építették bele és melyiket nem! Csakhogy ezt akkor és ott a képviselőkön kívül senki sem tudta!

 

Mi értelme hát így egy lakossági fórumnak? Mi értelme oda menni, véleményt formálni és segíteni, ha valaki eldönti, hogy az fontos avagy sem és esetlegesen fontos terv, javaslat mint a Virágünnep, az RSD védelme és megtisztítása, a Csepel Autógyári véderdő feltárása, a Csépi út kiszélesítése még említési szinten sem kerül  bele, illetve szerepel benne? Mi értelme, ha azt érezhetik a civilek, a lakók és bárki, hogy az ő véleménye, az ő véleményük semmit sem számít?

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr2412796340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása