Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós: Közbiztonságért érdemrend egy olyan városban, amely többet szerepel a Kékfényben, mint bármi másban?

2017. június 26. - Buckai Szövetség Egyesület

A Szigetszentmiklósi Önkormányzat 2017 június 28-án tartandó képviselő testületi ülésének 6. napirendi pontjában a városi kitűntetésekről és azok módosításáról fog határozni! Ennek keretében egy új kitűntetési díjat a Csikesz Endre felzárkóztatási díjat fogja napirendre venni, melyet leginkább magánszemélyek kaphatnak és közösségek nem!

A díjak módosításának keretében ugyanakkor a Buckai Szövetség Egyesület átnézte a kiadható különböző díj neveket és díjformákat mígnem Fábián György díjra rá nem akadt! Ez a díj ugyanis többek között közbiztonságért adható, amely Szigetszentmiklóson nem igen van, de inkább nincsen!

Ha az országban ugyanis pedofil tesi tanárt fognak az természetesen Szigetszentmiklóson történik meg! Megszökött az intézetből egy kislány? Szigetszentmiklóson találják meg! Drogdiszkóban razziáznak? Persze Szigetszentmiklósi az eset! A K&H Bankban lelővik a bankrablót? Hogy hol? Hát persze, hogy Szigetszentmiklóson! Kirángatnak az áruházból egy ATM automatát? Mondjam vagy tudod?... Szigetszentmiklóson! Éheztet egy család gyermekeket? Tuti Szigetszentmiklósi az eset? Ellopnak egy komplet faházat? Persze, hogy Szigetszentmiklóson tűnt el! És folytatható még tovább és sajnos sose fogy el!... Hogy lehet így mégis közbiztosági kitűntetést adni? Ha pedig mégis kapnak valakik ilyet, akkor miért nem Bodri kutya, aki már fogott valóban rabló / bűnöző embert? Egyszerűen érthetetlen!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr912622695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása