Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Nagy kérdések az ARIES Kft körül

2017. február 10. - Buckai Szövetség Egyesület

Az elmúlt időszakban egyre több megkeresést kaptunk az ARIES Kft dolgozóitól, akik folyamatos alul fizetettségre és eszközhiányra hivatkozva panaszkodtak nekünk! Közben pedig a vezetés azt mondja, hogy minden rendben! Ez rengeteg kérdést vett fel! Melyet meg is fogunk kérdezni az ügy tisztázása érdekében.

 

Kérdést a Szigetszentmiklósi Önkormányzat tulajdonosi bizottságától, hogy egy 100 %-osan Önkormányzati tulajdonú Nonprofit Kft-nél a dolgozóknak miért nincs fizetésemelés, miközben a szintén Önkormányzati tulajdonú másik vállalkozásnál, a Városgazdálkodásnál volt és van! Legalábbis mi így hallottuk!

 

Kérdést a vezetéstől, hogy pontosan milyen gyakran cserélik a felszereléseiket a dolgozóknak! Hetente, havonta, negyedévente, évente? S a felszereléseknél hogyan biztosított a higiénia? Ki takarítja és tartja karban őket?

 

Kérdést, amely felveti, hogy hogyan vigyáznak a dolgozók egészségére? Kapnak védőoltást? Kapnak vízhatlan ruhát, cipőt?

 

Kérdést, hogy pontosan hogyan szándékozik a vezetés dolgozói mellett a tulajdonosoknál kiállni, hogyan vívják ki érdekvédelmüket és azt, hogy a kapott bérből meg is lehessen élni? Hogy megbecsültek legyenek?

Kérdést, amely arról szól, hogy igaz-e, hogy hosszú műszak után nem a pihenés jön, hanem a pet palackozó válogatása? S ha igen, akkor miért van ez így? Mit terveznek, hogy jobb legyen?

 

Szerintünk az ARIES Kft dolgozói is megérdemlik az emberi fizetést, megélhetést és körülményeket!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr4612244946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása