Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Hiba nélkül vette át a MÁV a HÉV vonalakat. A Ráckevei HÉV sosem volt és úgy tűnik már a Csepeli HÉV sincs veszélyben.

2016. november 25. - Buckai Szövetség Egyesület

Hiba és fennakadás nélkül vette át a MÁV a HÉV vonalakat tudhattuk meg az MTI tegnap kiadott közleményéből. Az öt HÉV vonalra vonatkozóan az új tulajdonos jelentős fejlesztési tervekkel rendelkezik így is szolgálva az utasokat!

A korábbi STADLER RAIL vonatokra vonatkozó ígéreteket a közlemény most nem említi meg, de egyes meg nem erősített források és szakemberek szerint a Budapest – Székesfehérvár vonalon is megismert szerelvények alacsonypadlós, csendes és korszerű járatként a HÉV vonalak helyére is eljöhetnek!

A Ráckevei HÉV vonatkozásában térségünk esetében az átadásnak nem volt semmilyen veszélye a Csepeli HÉV-vel ellentétben! A Csepeli HÉV helyére részben az Olimpiai terv és részben amiatt mert nem hagyja el a Fővárost az eredeti tervek szerint jelentős visszalépést jelentő villamost terveztek, amely a környező hálózatokon nem is fért volna el.

A jelentős szakmai támadások, tiltakozások, az átalakításból eredő többlet kiadások és a beruházásból eredő jelentős visszalépés, ellehetetlenülés, valamint az Olimpiai terv megváltozása miatt ma úgy tűnik a Csepeli HÉV megmenekült és a HÉV hálózat szerves része, családtagja marad, melynek hatására a fejlesztésekből is részesül.

Szigetszentmiklós szerte az Önkormányzati többség téves eszméit hirdető, de nevét aláírásként nem vállaló szigetszentmiklosma.hu az eseményekkel kapcsolatban leírta, hogy lám-lám nincs itt semmi probléma egyesek rémkép terjesztésével ellentétben, akik mint mindig most is kiderült, hogy hazudtak! Nem tudjuk, hogy az árnyékban megbúvó honlap pontosan mire és kire gondolt, de mi ilyet szerte Szigetszentmiklóson nem láttunk és nem tapasztaltunk! Így bárkire is céloztak név nélkül mi kérünk tőlük elnézést a téveszméken alapuló honlap helyett is!

 Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

(a kép forrása: MTI)

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8611998636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása