Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

A Határ út elhárítva! Előrejelzések szerint szombaton lehet számítani ismét nagy csapadékra és áradásra!

2016. szeptember 20. - Buckai Szövetség Egyesület

22:46-ra került sor arra, hogy Szigetszentmiklóson a Határ úton az áradatot elhárítsák! Előrejelzések szerint azonban az utánpótlás és az újabb borzalom szombaton jön! Kíváncsian várjuk mennyire lesznek felkészültek akkor.

Kíváncsiak leszünk annak fényében is, hogy 21-én szerdán egy jelenleg 14 napirendi pontos normálnak hirdetett, de vélhetőleg rendkívüli képviselő testületi ülés fog bekövetkezni! Ha a Szigetszentmiklósi Önkormányzatot egy picit is érdekelné a város helyzete rendkívüli stábot hozna össze, amely kiemelten kezeli a 6 éve egyre súlyosbodó csapadékvíz elvezetési és fekália visszaáramlási, valamint a fertő kialakulási állapotot.

A kérdés talán azért is nehéz lesz, mert meg nem erősített forrásaink szerint erre már nyertek 10 millió forintos értékben pályázatot. Ugyanarra pályázni, pedig kétszer nem lehet!

Kíváncsian várjuk a megvalósítást, az ötleteket és azt, hogy ha igaz a 10 millió forintos pályázati pénz, akkor azzal mi lett és hova lett?

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr7311729671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása