Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

SZIGETSZENTMIKLÓS: A teljes város megint víz alatt van!

2016. május 24. - Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós városa ismét víz alatt van, mint ahogy ez szokott lenni minden évben legalább 4-szer vagy 5-ször! Ennek tekintetében jelentéseket kaptunk a Határ útról, ahol most elborzasztó a fekália áradat! Egyesek azt is elmondták, hogy emiatt lezárták az érintett útszakaszt! Olybá tűnik a hálózat gazdája (Önkormányzat) és bérlője (Fővárosi Vízművek) még mindig nem tud mit kezdeni a problémával! (Lehet, hogy már kellene hívni a probléma elhárítására képes és alkalmas szakembereket!)

Jelentést kaptunk a Csépi útról, a Boglya utcáról, a Sas utcáról, a Bucka szinte minden mellék utcáskájáról! Minden és mindenhol víz alatt van! Olybá tűnik, hogy az arra hivatottak képtelenek a vízelvezetést és annak problémáját megoldani, miközben egyes hírek szerint a 18 éve a testületben lévő Polgármester polgármesterségének 10. évét megakarja ünnepeltetni! (Fekete ruhákat elő!)

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr208744962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása