Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Csepeli HÉV: Levél a BKK-tól - Várjunk!

2016. február 26. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület, mint a HÉV megmentése mellett kiálló egyik egyesület ma levelet kapott a BKK-tól, mely szerint várjunk, mert még nem született döntés!

Az egyesület emellett természetesen nem fog várni, hiszen saját tapasztalatai alapján már ismeri az ilyen jellegű kéréseket és nem várja meg azt, hogy rossz döntés szülessen! Korábbi jól megfontolt és szakmai érvei alapján a továbbiakban is arra kér minden Csepeli, Csepel szigeti, Szigetszentmiklósi embert, hogy álljon ki a Csepel HÉV megmentéséért és a majdani Észak-Déli Regionális Gyorsvasút eljöveteléért!

Az egyesület is ezt teszi!

A Csepeli HÉV-nek meg kell menekülni és HÉV-nek kell maradni, hogy később akár metró is lehessen, mert ez az út vezet a fejlődés felé!

Ráadásul egyedül a HÉV az, amely ekkora tömeget, ekkora sűrűséggel, ilyen gyorsan és ilyen biztonsággal arrébb tud vinni!

- CsCs -

BSZ elnök

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr268422766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása