Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

A döntéshozókat a Csepel-szigeti kijáratok jelentős mértékű bővítésére és fejlesztésére kérjük!

2019. február 24. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Magyar Állam!

Tisztelt Minisztériumok!

Tisztelt Pártok, Civil és Közlekedési

szervezetek!

 

Csepel-sziget ma Magyarország azon régióinak egyike, amely lakosságának létszámát felnégyszerezte érdemben ugyanannyi kijárat mellett! Az itt élő népesség és lakosság döntő többsége fiatal, energikus és az a korosztály, amely társadalmunk motorja! De négyszer annyi lakos nem tud kimeni, élni és közlekedni ugyanannyi kijárat mellett! Négyszer annyi lakosságot kiszolgáló úthálózat nem bír el további beköltözőket, ipari parkokat és bármi mást, ami közúti forgalmat növel, amely közúti forgalmat emel!

 

Az elmúlt időszakban a közlekedés fejlesztésének tekintetében a döntéshozók számtalan fejlesztést ígértek e téren! Ígérték a Majosházáról Szigetcsépen és Tökölön át Százhalombattáig húzodó útvonalat! Ígérték Halásztelek kinyítását a nagy Duna fele és ígértek hidakat a sziget északi részére, azaz Csepelre! Megígérték, hogy a Szigetszentmiklósi és a Csepeli gerincút egyszer össze lesz kötve, ahogy azt is hogy egyszer felüljáró jön el a több települést kiszolgáló Szigetszentmiklós-Gyártelepre is! Ebből nem történt semmi és úgy látjuk új veszély, egy a közlekedési válságot jelentősen súlyosbító új egyéni érdekeket szolgáló ipari park jön el egyeztetés nélkül az érintett településekkel!

 

Felkérjük a döntéshozókat, hogy állítsák meg, hogy fékezzék meg ezeket a folyamatokat! Felkérjük a döntéshozókat, hogy bármely a Csepel-szigetre jelentős közlekedési befolyást gyakorló intézkedés meghozatalánál ott lehessen és tárgyalhasson minden érintett település! Ebbe beleértjük a Szigetszentmiklósi polgármester földjén épülő, közlekedését nagy mértékben negatívan befolyásoló Sámé hegyi beruházást is! S felkérjük Önöket arra is, hogy a sziget kinyításáig, kijáratainak jelentős mértékű bővítéséig ipari parkot erre a szigetre ne tessenek engedélyezni!

 

KÖSZÖNJÜK!

 

 

Szigetszentmiklós, 2019. Február 24

 

Tisztelettel:

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                             Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr5714651877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása