Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Tovább erőlteti az Önkormányzat az egyéni érdekeket szolgáló, Csepel-sziget közlekedését veszélyeztető, azt megroppantó Sámé hegyi Polgi mutyit!

2019. február 05. - Buckai Szövetség Egyesület

Ijesztő mértékben igyekszik áterőltetni minden egyes érintetten Szigetszentmiklós város Polgármestere és őt támogató többsége az egyéni érdekeket szolgáló Sámé hegyi Polgi mutyit, amely akár meg is roppanthatja Csepel-sziget teljes közlekedését!

A beruházás, amelyben a Polgármester hatalmas ingatlan mértékkel érintett az M0-ástól északra az Autópályamérnökség és az Auchan között valósulna meg!

A köz számára elhintett propaganda szerint harmadik Csepel-szigeti lejárót akarnak építeni az M0-ásra! A valóságban azonban hatalmas teherautó és kamion forgalmat generáló ipari parkot szorgalmaznak! Gyártelep ás Leshegy után Sámé hegyként a harmadikat!

A Csepel-szigeti kijáratok azonban nem bővülnek, s a közlekedési hatástanulmányok nem is ismertek, ha ugyan léteznek!

A beruházást olyan cégcsoport irányítja, aki 2017-ben alapult és a 2017-es évben nem is rendelekezett árbevétellel és vagyonnal! Mégis az egyik lizinget vett fel, ki tudja mire hivatkozással,  a másik milliárdos éves forgalommal rendelkező megacéget úgy, hogy a felvásárlónak nem volt papíron semmilye sem! A háttérben megjelenő tőke egy része korábban országosan ismert botrányhősöket jelent főként az Orbán kormányok idejében és aggasztó hírek jönnek a projektről minél mélyebbre ássa be magát az ember! Az sem kizárt, hogy ennek a botránya idővel lekörözi  a 3,5 milliárdos TAO roncs botrányát is, ha a köz megismeri a háttér információkat, melyek egy része ismert más része szájbeszéd, harmadrésze, pedig az eddig megismert adatok alapján nem túl derülátó, de ok-okozati összefüggést követő következtetés!

Ha Sámé hegy tekintetében nem fogunk össze! Ha nem mondjuk azt, hogy lejáró jöhet, de ipari park, meg egyéb zűrös személyek és ügyletek nem, akár visszafordíthatatlan események következhetnek be városunkban, térségünkben, amire az utó nemzedék azt is mondhatja: Mondja maga ezt, a maga idejében hogyan hagyhatta?

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr6414610360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása