Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Vélemény cikk: Túl sok véletlen vagy a Szigetszentmiklósi Ügyészség korrupt és nem független?

2018. december 15. - Buckai Szövetség Egyesület

Azt mondták nekünk némelyek, hogy higgyétek el, hogy amit láttok és látni véltek csupán véletlen! Véletlen?...

 

Véletlen, hogy a Szigetszentmiklósi Járási Ügyészség 2018 nyarán leír egy akkora hülyeséget, hogy ahol burjándzik a növény ott nincs környezetszennyezés? Véletlen, hogy ennek valótlanságával még egy elemi harmadikba járó kisdiák is tisztában van? Vagy a jogi egyetem elvenné az elemi ismereteket? Esetleg nem ismerik, hogy Csernobilban is burjándzik a növény? Lehet, hogy egészséges szerintük? Elzárták őket a National Geographic-tól, ahol elmagyarázzák, hogy különböző emberi életre és egészségre veszélyes szennyezéseken milyen növények és baktériumok élnek meg? Vagy más volt a lényeg? Mindenképpen elmeszelni a beadványt, mert ez volt kiadva? S a cél volt a lényeg nem pedig az, hogy ez mennyire szabálytalan, törvénytelen és logikátlan, továbbá az elemi ismeretekkel megy szembe?

 

Véletlen lenne, hogy 2018. Február 19-én egy bíró 3 ügyben hozott első fokú ítéletet úgy, hogy egyik ügyet se ismerte és a mi alapvető védekezési jogunkat, köztük a bizonyíték bemutatást és a tanuk meghallgatását sértette meg? Véletlen lenne, hogy ezt követően kiderül a bíróról, hogy 5 cikket jelentetett meg az ellenoldalhoz köthető Önkormányzat újságában tudomásunk szerint pénzért és így hozott határozatot, valamint összefonódásának bejelentését véletlenül elfelejtette?

 

Véletlen lenne, hogy az egyik ügy másodfoka nem tudta / akarta értelmezni a fellebbezésünket? Hogy ítéletének napjáról elfelejtett értesíteni minket és az ügyet nekünk kedvezőtlen többlet tartalommal látta el, olyannal amilyen nem is volt az ügyben? Véletlen, hogy védekezési és minden lehetőség nélkül már csak egy ítéletet kaptunk meg, amelynek az ügyhöz semmi, de semmi köze? S véletlen, hogy nem tudják az érintettek, hogy az egész ügy perújítás alatt van, mert annyi eljárási hiba övezte az egész ügyet? Vagy ez mégsem véletlen és a lejáratásunkra tették az illetékesek szembe menve a valósággal azt, amit tettek?

 

Véletlen lenne, hogy a Szigetszentmiklósi Járási Ügyészség a B.2400-9/2018-as határozatában az ügyhöz nem kapcsolódó 3.B.318/2018-as ügyről tudott, melynek eljárását az előbbiekben vezettük le és amely nekünk kedvezőtlen, de az ügyhöz tartozó Ítélő tábla által hozott 4.Bhar.186/2018-as ügyről, ahol egyértelműen kiderült, hogy nekünk volt igazunk és teljesen alaptalanok a feljelentések azt elfelejtette? Véletlen?...

 

Véletlen, hogy emberek ellen számtalan kamu pert indíthatnak alaptalanul, s ha ügyvéd nélkül megy akkor nem akarják felfogni / megérteni fogalmazványait? Véletlen, hogy az ügyvéd pedig annyiba kerül, hogy attól nyugodtan csődbe lehet menni? Véletlen ez alapján a törvény előtti egyenlőség durván sérül és aki nem tehetős annak semmibe veszik a jogait, illetve nincsenek jogai?

 

Véletlen, hogy egy eljárás során amikor az eljáró bírósági titkár az Alaptörvény szerint védett önvédelmet akarja büntetni 150 ezer forinttal mely alól még a Btk. is felmentést ad, ha a védekezés arányos a támadással egy ügyészség csak a Büntető eljárásról szóló törvényt akarja figyelembe venni és nem akarja meghallani, tudomásul venni hogy hogyan és milyen formában sértett az eljáró bírósági titkár durván törvényt és Alaptörvényt? Véletlen?

 

S tegyünk fel mégegy kérdést: Vajon egy valódi jogállamban, ahol valóban demokrácia van megtörténhetnének ilyen dolgok következmények nélkül?

 

Vajon egy valódi jogállamban is megtagadják azt a kérdést, hogy az aktuális település ügyészségének, bíróságának, rendőrségének alkalmazottai és vezetői között van-e olyan ember, aki az aktuális település Önkormányzatának Önkormányzati lakásában lakik? S ha van ilyen személy, akkor nem érzik-e úgy, hogy az Önkormányzattal kapcsolatos ügyek java-része durván sérül a függetlenség tekintetében?

 

Várjuk a választ a Pest Megyei, a Szigetszentmiklósi Ügyészségtől, a Központi Nyomozó Főügyészségtől és a Legfőbb Ügyésztől!

 

Várjuk, mert ahol ilyen kérdések egyáltalán felmerülhetnek ott szerentünk a törvényesség, a jogállamiság és a függetlenség szavak nem mások, mint illúziók!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr3214487250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Magatesz 2018.12.18. 10:02:18

KEDVES EMBERTÁRSAIM! Nem volna késő, emlékeztetnélek benneteket, hogy a 2012. 01. 01 előtti rendszer is RABSZOLGATARTÓ VOLT! De mivel a Kormány pontosan tudta, hogy hivatalosan az OPPT /One People's Pablic Trust/ az UCC 1-103 /"júsziszi/ Uniform Commercial Code - magyarul: Egységes Kereskedelmi Törvény a Világkereskedelem "bibliája" alapján minden létező Állam, Bank, Nagyvállalat működési engedélye be lett vonva - továbbiakban "Felszámolási Eljárás" alá lett vonva - ezért Orbánék megalkották a maguk fantom Államát: azaz Magyarországot mint magán államformát.
Ennek a végrehajtásában, közreműködtek a parlamenti Pártok, a Köztársasági Elnök, az Alkotmánybíróság és az összes Államhatalmi szerv. sőt még az EU is. NO INNEN SZÉP FELÁLLNI!
EZ VAN MOST! Akarjátok még az igazságos, ügyészi, bírói döntéseket mindezek ellenére??
süti beállítások módosítása