Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Propaganda buszmegállókat kap Szigetszentmiklós városa!

2018. november 16. - Buckai Szövetség Egyesület

Propaganda buszmegállókat kap Szigetszentmiklós városa! Ez természetesen teljesen jó, mert ez a buszmegálló típus szemben a korábbival, amely eljött 3 db-ként 10 millióért és nem védett meg semmitől, hát megvéd! Ellenben a Lakihegy Rádió, a Kisváros, a DunaMédia TV után lesz egy újabb felület, ahol hazudhat az Önkormányzat az embereknek!

 

Egykor egy kedves barátunk nem hitte el, hogy a Kisváros újság és az egyéb propaganda szenny hazudik! Megkértük arra, hogy jöjjön el egy testületi ülésre és hallgassa meg! Megtörtént! Gondosan ügyelt arra, hogy az, hogy velünk van senki meg ne tudja!

 

Nem sokkal később a Kisváros újság is megjelent és felvettük azt is, ahogy  az eseményekről a Lakihegy Rádió és a DunaMédia TV beszámolt! Döbbenten ült! Azt mondta, de hát nem is ez volt!...

 

Most, pedig ígéret, hogy majd kitesznek Önkormányzati hírdetményeket? Hasznosabb lenne a Máltai Szeretszolgálat, a Vöröskereszt valamely felhívása vagy jótékonysági estek hirdetése, ahol segítenek a gyermekeknek az elesetteknek!

 

De hát az megint közösségi érdek lenne, s nem a testület tagjainak egyéni érdeke! Így vélhetőleg, ami jó lenne a lakosságnak abból nem lesz semmi se!

 

Ellenben a város közlekedési szakértője (Tudjuk Szigetszentmiklóson a közlekedési állapotok mellett szinte hihetetlen, hogy valaki betölt ilyen pozíciót és ezért pénzt vesz fel… – Vajon mit tehet?) depressziós lesz! Nincs neki meg a nagy buszmegálló biznisze! A semmire se jó buszmegállók darabja több, mint 3 millióért, melynek egyetlen pozitív tulajdonsága, hogy szép le lesz söpörve! Majd viszünk zsebkendőt a kedves díszpintynek!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8814375623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása