Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Hiába érvelt Lakihegy képviselője a Gát utca és a Leadó utca átmenő forgalmának leállítása érdekében! A Polgármester szerint erre még nincsenek felkészülve! Mert Sámé hegy!

2018. november 16. - Buckai Szövetség Egyesület

Évek óta szenvednek Szigetszentmiklós Lakihegyen a Gát utca és a Leadó utca lakói a hatalmas és elviselhetetlen átmenő forgalom miatt. Végre 2018.11.14-én a 9-es napirendi pont keretében tárgyaltak volna róla a képviselőtestületi ülés keretében! A terület képviselője érvelt volna mellette, de a Polgármester szerint erre még nincsenek felkészülve!

 

De tegyük fel a kérdést, hogy miért nincsenek? Szerintünk azért, mert ez közérdek lenne és nem a Polgármester és lakosság ellenes közössége egyéni érdeke! S közösségi érdek? Lakossági szolgálat? Az már kihalt évtizedekkel ezelőtt ebben a testületben!

 

Gondoljanak bele! Azért nincs felkészültség a Gát utca és a Leadó utca átmenő forgalmának kezelésére, mert javában dübörög Sámé hegy rémülete! Az a rémület, melybe a Polgármester földjén keresztül érintett, amelyet most leginkább igen kétes homály fed és amely mindennél fontosabb, érdekesebb! Igaz Szigetszentmiklós ebbe beleroppan közlekedésileg az új ipari park, a rengeteg teherautó és kamion miatt, miközben a szigeti kijáratok nem bővülnek, de kit érdekel? Polgi magánérdeke szerint rendben és hogy van még több százezer ember? Hát majd azt mondja a drága, hogy jajj nem volt látható a katasztrófa előre! S a vak hívek elhiszik és várospusztítónkat dédelgetik!

 

Továbbá gondoljunk bele: Buckai óvoda? Hát elakadt! De lesz Sámé hegy! Orvosi rendelő, iskola, posta, gyógyszertár, járda, körforgalom, útszélesítés, csapadékvíz elvezetés megoldása? Ugyan már az minek! Polgi szerint lesz Sámé hegy!

 

Ugyhogy Kedves Szigetszentmiklósi lakótársaink, Kedves Buckaiak, Lakihegyiek, Üdülő soriak és Felsőtagiak készüljetek! Tűrjetek! Mert fejlesztések helyett kaptok a Polgitól Sámé hegyet!

 

Vagy szerintetek ez nincs rendben?

Hát szerintünk sincsen!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr7714375569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása