Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

KÖZÉRDEKŰ ADATIGÉNYLÉS: Van-e folyamatban vizsgálat a 3,5 milliárd forintos beruházásnak hirdetett, de bedőlt és klubbot, focistákat, sportolókat maga alá temető, az Önkormányzatnak jelentős anyagi kárt, a lakosságnak szégyent hozó Szigetszentmiklósi

2018. november 09. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Országos

Rendőrfőkapitányság!

Tisztelt Központi Nyomozó

Főügyészség!

Tisztelt Budapest Környéki

Törvényszék!

 

 

 

Mint Önök is tudják 2018 nyarán felszámolási eljárás indult a Szigetszentmiklósi Testgyakorlók Köre 96 éves egyesülete és kiszolgáló Kft-je ellen miután beledőlt egy 3,5 milliárd forintos TAO beruházásnak meghirdetett beruházásba, tönkre tett egy 1 milliárd forint értékű Önkormányzati telket, az alvállalkozók, a focisták kifizetetlenek és egy roncs éktelenkedik a város szélén.

 

Arról most nem mesélnénk, hogy ember és milyen álma tört össze, s ez az egész mekkora szégyent hozott Szigetszentmiklós városának egészére, de arról igen, hogy az Önkormányzati vagyon megmentése 900 millió és 1 milliárd forint körüli összegre tehető. És ekkor nem történt semmi csak visszakerült az önkormányzathoz az SZTK által kezelt Önkormányzati vagyon! További legalább 1,5 – 2 milliárd forint lenne, hogy a beruházás ne egy éktelenkedő csúfság, hanem értelmezhető valami legyen!

 

Egyes meg nem erősített források szerint a klub a beruházás önrészével sem rendelkezett és vezetése jóhiszemű kifejezéssel szólva az erőforrásokat és azok ígéreteit túl naivan kezelte! Ha jóhiszeműek vagyunk! De sokakban felmerül a kérdés, hogy ekkora bedőlésnél és ekkora kudarcnál történt-e bűncselekmény? Történt-e olyan, amely nem egészen törvényes? Simán csak kár ért minket Szigetszentmiklósiakat vagy ezt bűncselekménynek köszönhetjük meg? S, akkor a kérdés:

 

Közérdekű adatigénylésként szeretnénk megtudni, hogy folyik-e nyomozás és büntetőeljárás egy különösen nagy érdeklődésre számot tartó ügyben a Szigetszentmiklósi Testgyakorlók körének bedőlésével kapcsolatban a TAO roncsra és a 3,5 milliárdos beruházásra tekintettel valamint az egyéb körülményeket és következményeket figyelembe véve!

 

 

Megtisztelő válaszukat

mihamarabb várjuk!

 

 

 

 

Szigetszentmiklós, 2018. November 8

 

Tisztelettel:

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                             Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr1414361471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása