Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

A több száz fát kiirtó, a lakósságot terrorizáló Lakihegyi fapusztító engedélyt kap? A kis emberek kis házaikat meg bontsák le ugyanott és takarodjanak?

2018. november 02. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Szigetszentmiklósi

Önkormányzat!

Tisztelt Polgármester Úr!

 

 

 

Az elmúlt időszak egyik legkényesebb kérdésével keresem Önt és Hivatalát meg, mellyel egyesületünket Lakihegy lakossága 2018 Júniusában kereste meg, s amely egyre elkeserítőbb irányba halad az elmúlt időszakban, nem mellesleg a lakossági érdekekkel szembe menve!

 

Mint Ön és Hivatala is tudja 2018 tavaszán Szigetszentmiklós Lakihegyen egy magát vállalkozónak és gyeptégla üzem létesítőnek tituláló, a lakosságot terrorizáló egyén jelent meg, aki hiányos és nem létező engedélyekkel több száz fát irtott ki a Vízigazgatóság területén országos gázvezetéket és optikai kábelt veszélyeztetve, s az egykor természetes és szép területet teljesen tönkre téve!

 

Több hivatalnak, például a Pest Megyei Kormányhivatalnak és a Szigetszentmiklósi Önkormányzatnak az volt az álláspontja, hogy soha nem fogja ezt a tevékenységet engedélyezni és soha nem fogja ezt a stilust, mellyel a vállalkozó ide betört eltűrni!

 

Soha!

 

Ezt Önök megerősítették két a jegyző asszonnyal történő egyeztetésünk során is, melynél több osztályvezető és önkormányzati alkalmazott is jelen volt!

 

Mint Ön is tudja a vállalkozó mindvégig azt mondta, hogy ha kell megvesz mindent, beleértve az összes hivatalt!

 

Polgármester Úr!

 

Mint Ön is tudja Szigetszentmiklós Lakihegyen vannak kis jövedelmű ingatlantulajdonosok, akik csak itt tudtak venni telket, ingatlant és bármi mást! Köztük vannak olyanok is, akiknek az ingatlanján 10 évet el nem érő módon ház épült. Ezen ingatlanok között van olyan is, amely bár ártérnek minősített területen fekszik, de mégis soha nem volt Duna vize azon a területen, s így minősítését is sok kérdőjel övezi a lakosság körében és őszintén szólva bennünk is! Mi határozta meg a vonalat? Mi határozta meg, hogy ki árvíz terület és ki nem? Hogy lehetséges, hogy azoknak, akiknek sosem volt Duna vize a telkében azoknak házat kellene bontani, míg azoknak, akiknek az emeleti ablakából folyt ki a Duna vize azok lakhatási engedéllyel rendelkeznek! Hogyan lehetséges ez?

S, ha ez nem lenne elég, akkor:

 

Polgármester Úr!

 

Nem régen egy új információt kaptunk! Ezen információ szerint Szigetszentmiklós város Önkormányzata mégis engedélyezni a gyeptégla üzemet szembe menve a lakossági érdekekkel és az így is túlterhelt környéket további teherautó forgalommal terhelve! Igaz ez? Valóban megváltozott az Ön és Hivatalának álláspontja? Ha igen, akkor miért? S hol vannak a lakossági érdekek? S ha megváltozott, akkor ez azért történt, amit mondott a vállalkozó? Azért történt, mert ő tudja mindenki megvehető és ő mindenkit megvesz? Így történt ez? Avagy ez csak egy rémtörténet?

 

S, ha Önök engedélyezik a Lakihegyi fapusztító tevékenységét, akkor a vele egy vonalban lévő kis emberek kis házát továbbra is el kell bontani? Az, akinek van pénze az ebben a városban bármit megtehet? A lakossági érdekek, pedig kit érdekelnek?

 

Polgármester Úr! Így van ez? Igaz ez? Mert, ha igaz, akkor Ön és Hivatala még mélyebbre süllyedt, mint az bárki, akár én és egyesületem is bármikor gondoltam volna! Kérem nyugtasson meg minket, hogy ez nem igaz! Nyugtasson meg írásban és hivatalosan, hogy ez csak egy rémtörténet, ez csak kacsa!

 

 

Szigetszentmiklós, 2018. November 2

 

Tisztelettel:

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                             Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr1714340987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása