Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Jó ötlet! A Szigetszentmiklósi Önkormányzat az Ösvény utca 4 megvásárlásával, szikkasztó rendszer kialakításával sokat segít a Boglya utca és a Cinege utca csapadékvíz elvezetésén is!

2018. szeptember 29. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesülettel nagyon ritkán fordul elő, hogy elolvas egy Önkormányzati előterjesztést a Szigetszentmiklósi Önkormányzattól és azt mondja: Ez jó ötlet! De nem az ilyen előfordulása nem lehetetlen!

 

A Szigetszentmiklósi Önkormányzat most előterjesztette, hogy 18.765.000 Ft értékben, plusz eljárási illetékekért az Ösvény utca 4 szám alatti ingatlant megveszi, hogy azon csapadékvíz elvezetés szikkasztó rendszerét és a környék egyik kis központját alakítsa ki!

 

Az előterjesztés szerint ez az ingatlan a környék mélypontja! Környező utcái a Cinege utca és a Boglya utca, de a környék sokszor víz alatt van! A helyen, mivel mélypont szikkasztó rendszerek kialakítása lehetséges, amely sokat segítene azon a környéken!

 

Ezt a javaslatot fejlesztő javaslatnak véljük! A város víz alatti állapotának elhárításán, ha megvalósul, akkor sokat segít! Így teljes mellszélességgel támogatjuk!

 

(A kép baloldalán a Cinege utca egy részét lehet látni egy átlagos esőzés utáni napon! Az előterjesztés ezen biztosan segítene, ha ügyesek!)

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr1514271753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása