Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

ÉCSVCS Kft: Bírósághoz fordulva, mert a Szövetség csúnya! Szigetszentmiklóson van csapadékvíz elvezetés! (A képen látható uton is biztos ez látszik!)

2018. augusztus 27. - Buckai Szövetség Egyesület

Csúnya, ronda becsületsértő és rágalmazó a Buckai Szövetség Egyesület, tudható meg a Szigetszentmiklósi Járásbíróság egy újabb értesítéséből, melyben az ÉCSVCS Kft indított ellenünk egy újabb szórakoztató kamu pert! Az ÉCSVCS Kft ezen feljelentésében is azt taglalja, hogy Szigetszentmiklóson van csapadékvíz elvezetés és ő olyat kezel, valamint eltud számolni a pénzzel!

 

A szórakoztató kamu per ezen epizódjának első felvonása ezúttal szeptember 25-én lesz a másik epizód, hasonló felvonása után egy héttel!

 

Ezen majd mi mint nagyon csúnya „bűnözők”, akik azt mertük látni, hogy Szigetszentmiklóson nincs csapadékvíz elvezetés szemüveget fogunk íratni, mégpedig erős dioptriásat, hogy lássuk azt, amiről az ÉCSVCS Kft azt mondja, hogy van, de szerintünk nem létezik! S mi nem is látunk ilyesmit!

 

Sőt! Olyannyira elszégyelljük magunkat, hogy lemondunk a véleménynyilvánítás alkotmányos jogáról is és kanosszát járunk azért, hogy hogyan merészeltünk felszólalni az ellen, hogy az egész város ár alatt, s nem egy helyen fertő ár alatt van! Nem számít, hogy több ezer kép bizonyítja amit mi látunk azért a rágalmazók, a becsületsértők, mitöbb a bűnözők mi vagyunk!

 

Felháborító az eset!

Vagy mégsem?

Esetleg nem az a felháborító, amit az ÉCSVCS írt le kamuperében, hanem az, hogy ilyen állapotok mellett a valóssággal ennyire szembe megy?

 

Jöjjenek el és döntsék el!

Szeptember 25-én újabb kamu per!

 

 

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr1714205851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása