Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós Polgármesteréhez: Lassan itt van Szeptember 1! Közlekedési katasztrófába akarják dönteni Szigetszentmiklóst? Megörültek?!

2018. augusztus 24. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Szigetszentmiklósi Önkormányzat!

„Tisztelt” Polgármester Úr!

 

Első körben és először is elnézést kérünk, ha kissé indulatossá sikerül levelünk, de az események ismeretében talán megfogják érteni a kérdéseket és hangvételt!

 

Tisztelt Polgármester Úr!

 

Döbbentem hallottuk így egy héttel az iskolakezdés előtt, hogy se a Massányi út felújítása, amely összeköt Lakiheggyel, se a Csepeli út állítólagos felújítása, amely pedig az egyik legfontosabb városi kijárat nem fog elkészülni Szeptember 1-ére! Mitöbb! Az M0-ás autópálya csatlakozásánál további munkálatok és korlátozások folynak és az iskola kezdésénél is fognak folyni!

 

Polgármester Úr!

 

Ön 1998 óta képviselője ennek a városnak! 2002 és 2006 között egy alpolgármestereként tevékenykedett, 2006 óta Polgármester! Testületének számtalan tagja ugyanott ül több, mint egy, de többük több, mint két évtizede! Ennyi idő alatt nem sikerült rájönni, hogy Szigetszentmiklós és környékének egyik legproblémásabb kérdése maga a közlekedés? Nem sikerült rájönni arra, hogy míg 1996-ban a Szigetszentmiklós József Attila telep Csepel, Csepeli HÉV távot 20 perc alatt lehetett megtenni busszal, addig ma a 1,5 – 2 – 2,5 óra sem ritka? S Ön ilyen körülmények között testületével együtt engedélyezte, hogy az északi kijárati lehetőségek szinte mindegyikét EGYSZERRE abuzálják és egy időbe? Már megbocsásson, de Önök megörültek? Hogy fognak Szigetszentmiklósról kijutni az emberek iskola időben? Mi lesz itt ha elkezdődik az iskola és az emberek a szabadságokról visszajönnek?

 

S ne haragudjon, de mi nem azt vonjuk kétségbe, hogy ezek a felújítások kellenek, de azt már igen, hogy EGYSZERRE! Hogy nem sikerült ezzel foglalkozni az elmúlt évekbe? Miért kell ellehetetleníteni és az őrületbe kergetni az itt élő embereket? Hogyan fogunk mi Szigetszentmiklósiak, mi Buckaiak így közlekedni? Végig gondolták ezt? És a munkálatok minőségéről, akkor még nem is beszéltünk! Arról, hogy mi van leírva a pályázatba és mi látszik a munkálatokból ma!

 

Uram!

 

Nem érzi azt Ön és testülete, hogy alkalmatlan ennek a városnak a vezetésére? Nem érzi azt, hogy amihez csak hozzáérnek abba nincsen köszönet?

Ön alkalmasnak tartja magát és testületét bármi képviseletére? Most az emberekről nem is beszélve! Ön szerint ez rendben van?

 

Ha a gyerekeket kirúgják az iskolából, mert annyit késnek ilyen viszonyok miatt… Ha jelentősen csökken a teljesítményük, mert hajnali 3-kor kell majd kelniük, hogy reggel 8-ra ott legyenek becsengetésre és akkor is hulla fáradtan, akkor Ön fogja kárpótolni őket? Esetleg a felelőtlen testülete?

 

Ha egy adott munkavállalót kirúgnak, mert a közlekedési állapotok miatt nem tud beérni majd a munkahelyére és rendszeresen elkésik, akkor a családját Ön és felelőtlen testülete fogja eltartani? Vagy esetleg Ön fog minden Szigetszentmiklósinak munkát biztosítani? Olyan lesz ez, mint egy nagy család?

 

Esetlegesen a Tököli Reptér lesz felélénkítve és biztosít Szigetszentmiklós lakosságának ingyen helikoptereket? Bevezeti a teleportációs képességet? Hogyan fog működni ez?

 

Hogyan lehettek ennyire felelőtlenek?

 

Megtisztelő válaszát Önnek, Hivatalának és testületének mihamarabb várjuk!

 

 

Szigetszentmiklós, 2018. Augusztus 7

 

Tisztelettel:

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                             Elnök

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr314199197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

YCE 2018.08.27. 22:12:40

A 38-ason dolgozok. Most kényelmes, papás (de legalább kiszámítható) menetrend van. Egy óra negyven perc egy kanyar... de nem mától. Ma a kolegákkal három óra alatt értünk körbe leghamarabb de az átlag 3,5 felett volt és nem volt riktka a 4 óra sem. Akiket reggel 8-ra szoktam vinni a leshegyi ipari parkhoz azok 10-kor szálltak le a buszomról. Ez csak az odairány volt. Tehát az alapból se kevés menetidőn felül még két óra. Óriási baklövés, h a csepeli elkerülőről befele jövet szivároghatnak a délről északra az M0-ra tartók. A fele lejön az Auchan mögötti körforgónál a másik fele a hárosi csárda körforgónál. Mindkettőnek elsőbbsége lesz a csepelről délre tartókkal szemben. A másik fele az az M0 felhajtójátál a lámpa. Sárgán kéne villognia mert ez így, h 2 kamion átmegy, nulla. Irdatlan kamionforgalom van amihez képest a lámpaváltás túl gyors. A csepeli Szt. Imre térről induló buszok közül a legszerencsésebb a 673. Ő már a hárosi iskola után kiszáll a sorból. Próbálunk minden utast oda vagy a ráckevei hévre terelni. Szánalmas, h a csepeli temetőnél leszállnak az utasaim (vagy épp bárhol mert minden előrébb araszolás után nyitom az ajtót) és hamarabb ér gyalog az Auchanhoz mint mi. Kb mindnek ott fogy el a türelme.

rekspeiler 2018.08.28. 15:52:34

Az egész sziget elesett: www.facebook.com/palfipetho.adrienn/posts/1904572826270238
Halásztelken páran már tüntetést kezdeményeznek, hogy végre valaki felfigyeljen az emberek ellehetlenítésére.

rekspeiler 2018.08.28. 16:02:56

@YCE: Rendőri irányítás se lenne rossz a lámpa helyett, de azt is kérni kellene. Tegnap Valaki azt írta az egyik htelki fórumon, hogy a Csepeli HÉV végállomás - Htelek útvonal a 690-es busszal 3 óra volt!!! A google maps szerint ugyan ennyi idő gyalog!!!

kocsis75 2018.08.29. 07:10:43

Ez egy katasztrófa!!!!!Nincs felelőse annak hogy több tizezer ember nem tud közlekedni! és befagy az M0- meg Sz.miklós,és Csepel,..Tegnap este ott rohadtam 2,5 órát az M0-on!!!! Németországban,Ausztriában ezt megtudják ésszerüen oldani az útfelűjításokat.?? Vicc ami ebben az országban van !! Vonjanak felelősségre valakit!!!

óvott világ 2018.08.29. 09:46:59

Egy ilyen rutinos polgármester, mint Szabó József, gondolhatott volna erre. De ugyanígy a dél-szigeti polgármester. Miért nincs konzultáció az önkormányzatok és az útfenntartó állami vállalatok között?

PeterFss 2018.08.29. 11:07:05

Ez nem ritka Mo-n. Burokracia mindenek felett, hogy jo sok naplopot eltartson, es ellehetetlenitsen dolgozo embereket, akik vilagga mennek. Van egy jo es elheto orszagunk, de a ratartisag a torvenyek biflazasa miatt, csak hogy ne kelljen semmilyen problemat megoldani, amit amugy tok egyszeru lenne, meg egy 8 altalanost vegzettnek egyszeruen elhetetlenne teszik az egeszet. Azzal, hogy ez a figura lemond sajnos nincs megoldva semmi. Talalnak mast, aki ugyanabbol a tehetetlen 90-es evek elotti szferabol vagy annak leszarmazotti szferajabol jon. Azt szamoltam, ha az altalaban vett fogyasztovedelem meg lenne oldva itthon, hogy a problemakat kezeli, es nem elkendozi, akkor nem sokban kulonbozne a bereken kivul Londontol. (ahol valljuk be sok tekintetben a varos nagysagat nezve elhetetlen az elet, de a hivatali segitokeszseg jobban elhetove teszi - ahol a problema megoldasara es nem a 5. torveny 6.-ik paragrafusara koncentralnak, hogy tenyleg ne kelljen semmit se csinalni, inkabb kihaszalnak ket ellentetes jelentesu torvenyt - egyebkent szerintem a torvenyeket igy is alkotjak a parlamentben direkt - Fidesz vagy Mszp vagy mas majdnem mindegy - sok betokosodott ember, en ujra erettsegiztetnem mindegyiket, es aki nem megy at, azt korulmeteltetnem zsido hagyomanyok szerint)
süti beállítások módosítása