Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós: Lakossági fórum meghírdetve, melyre a meghívó sem jön el, s az érintettek sem lettek értesítve?

2018. augusztus 22. - Buckai Szövetség Egyesület

Érdekesen kezeli napjainkban Szigetszentmiklós város Önkormányzata lakossági fórumait, legalábbis a 2018. Augusztus 21-ére meghirdetett lakossági fórum alapján! Vagy mire gondolhat az ember azok után, hogy egy olyan fórum lett meghirdetve, melyről az érintettek nem értesültek, a meghívó személy nem jött el és csak az Önkormányzat honlapja alapján tudhatta az ember, hogy egyébként kellene lennie?

 

Szigetszentmiklós város Önkormányzata 2018 Augusztusában információk szerint 350 millió forintot nyert el annak érdekében, hogy a város 4 leszakadt régiójából az egyiket, jelen esetben Lakihegyet kicsit felzárkóztassa és az adott városrészen kicsit segítsen! A pályázat Lakihegyen belül elvileg a Málna utca rendbe tételéről és egy foci pályáról szól! Ennek hatására az Önkormányzat lakossági fórumot hirdetett! Lakossági fórumot, melyről a honlapon kívül semmilyen érintetett nem értesített!

 

Sőt! Az érintett lakosság egy másik fórumról tud és tudott, amely 2018. Augusztus 28-án már nem az Önkormányzatban lesz, hanem kint a helyszínen! Ez azóta persze már a honlapon is megjelent!

 

Az Augusztus 21-ei fórumra visszatérve azonban sehol nem jelent meg, hogy az egy héttel későbbi miatt törölve vagy h,ogy nem gondolta komolyan senki se! Így egy területileg nem is illetékes képviselő strandpapucsban és nyári hangulatban jelent meg, valamint 2 fő érdeklődő, akik hittek abban, hogy fórum lesz! A környéken semmilyen más képviselő nem volt, így az eseményt meghirdető Polgármester sem!

 

Azért ez így érdekes nem? Vajon mi cél lehetett ezzel? Mire kellett meghirdetni egy olyan fórumot, amelyre el se jöttek? Ha pedig nem gondolták komolyan, akkor miért nem hirdették meg, hogy erre eljönni felesleges?

 

Esetleg a pályázatban szerepelt, hogy egy ilyen fórum is kell, s úgy gondolták ennek ilyen formában tesznek eleget?

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr5914195849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása