Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Időpontkérés a Pest Megyei Főügyészség vezetőjétől meghatározó kérdések tisztázására!

2018. augusztus 04. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Pest Megyei Főügyészség!

Tisztelt Hivatalvezető Úr / Asszony!

 

A Buckai Szövetség Egyesület vezetőjeként időpontot szeretnék kérni személyes találkozásra és egyeztetésre az alábbi témák felvetése mellett:

 

1.    Miért tűnik úgy, hogy az ügyészség akadályozza az igazság kiderítését Szigetszentmiklós nem létező csapadékvíz elvezetésével kapcsolatban? Miért nem célja, hogy kiderüljön az igazság? S ha bűn történt annak kapcsán, hogy egy nem létező csapadékvíz elvezetés kapcsán valaki évi 50 millió forintot vesz fel cégével együtt, mellyel csak papíron tud, de a valóságban nem tud elszámolni, akkor felelősségre legyen vonva?

 

2.   Miért mondja az ügyészség azt a jogi teljes mértékű félre értelmezést, hogy Szigetszentmiklós nem létező csapadékvíz elvezetése miatt a hömpölygő áradatban és fertő árban úszó Szigetszentmiklósi lakosok ennek az eláradásnak, károkozásnak, veszélyeztetésnek és járványveszélynek jogilag nem sértettjei és érintettjei, miközben számunkra az érintettség és a sértettség kérdése is egyértelmű?

 

3.   Miért sérti meg a Pest Megyei Főügyészség Szigetszentmiklós lakosait és civiljeit azzal, hogy a Szigetszentmiklósi Önkormányzattal összefonódásban lévő Szigetszentmiklósi Ügyészséghez küld Szigetszentmiklósi Önkormányzattal kapcsolatos ügyeket elbagatelizállási célzattal az ügy elsinkofálása mellett? Tisztában van-e az ügyészség vele, hogy ********* ***** ********** 3 gyermekes, szociálisan rászorult anyuka 2017 március 30-án azért nem részesült Önkormányzati lakásba, mert  a képviselő testület tájékoztatása szerint azok a lakások a Szigetszentmiklós Bíróság, Rendőrség és Ügyészség alkalmazottai részére vannak fenntartva? Helyes-e ilyen körülmények közé küldeni egy ügyet? Avagy a lakosoknak és civileknek kellene egyenként kinyomozni azt, hogy ezen intézményben ki érintett az Önkormányzati lakások igénybevétele tekintetében és ki nem?

 

4.    Fenntartja-e az ügyészség *********** ******** a Szigetszentmiklósi Járási Ügyészség munkatársának B.2713/2017/8-I. számú határozatában írt mondatát, mely szerint ahol burjándzik a növény ott nincs környezetszennyezés? A kérdés azért is kérdés, mert szerintünk ez a mondat az ügyész Úr által alkalmas az ügyészség intézményének lejáratására! Egy ilyen mondatért szerintünk, mi úgy tudjuk Általános iskola negyedik osztályba egy diák számára Természetismeretből bukás járna!

 

5.   Létezik-e, még bármilyen formában független ügyészség bárhol is, s van-e még igazságszolgáltatás a fentiek fényében Magyarországon az ügyészség szerint?

 

6.   Az eddigi eljárások alapján jól értelmezzük-e azt, hogy az ügyészség álláspontja az, hogy had ússzanak a csapadékvíz áradatba és nem egy helyen fertő árba a Szigetszentmiklósi emberek? Jól értelmezzük-e, hogy a Szigetszentmiklósi emberek az ügyészségnek semmit sem érnek, ahogy befizetett adóforintjaik sem, melyet elképesztő módon és mértékben herdálhat a Szigetszentmiklósi Önkormányzat egy erre szakosodott, de meglátásunk szerint semmit sem tevő, csak a pénzt eltűntető cége?

 

Köszönjük az időpontot és a majdani válaszokat is!

 

Budapest, 2018.08.04

 

                                                                                     Csizek Csaba

                                                                           Buckai Szövetség Egyesület

                                                                                            elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr6914162287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása