Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Minek az eljárási illetéke 5 millió forint? Miért fizetett saját bevallása szerint 5 millió forintot a Lakihegyi fapusztító a vízügynek?

2018. július 27. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Közép-Duna Völgyi Vízügyi

Igazgatóság!

Tisztelt Igazgató Úr!

és

Kedves további címzettek, érintettek!

 

Mint talán Önök is tudják 2018. Május 23-án a Szigetszentmiklós 0222 hrsz-ú ingatlan tulajdonosa gyeptégla és gyepszőnyeg gyártási üzem létesítése iránt nyújtott be kérelmet a Pest Megyei Kormányhivatal Érdi Járási Hivatalához, amely még nem engedélyezett, s reméljük, hogy sosem lesz!

 

Az így nem engedélyezett üzem létesítéséhez az ingatlan tulajdonosa (a továbbiakban: a Lakihegyi fapusztító) Önökhöz fordult, hogy mint a Téglaházi út mellett található állami tulajdon vagyonkezelői (, tehát nem tulajdonosai) adjanak engedélyt neki szolgalmi út kialakításához! Ezt kamerák előtt bevallottan saját bevallása szerint 5 millió forint kíséretében tette, amelyet mi nem tudunk értelmezni se! Vajon minek lehetett 5 millió forint az illetéke? Ezt a pénzt egyébként nem tagadta, mitöbb egyes lakók / szemtanuk szerint be is ismerte az Önök munkatársa is a helyszínen! Vajon pontosan kinek ment és mire kellett? S ennek fényében nem tartják-e visszataszítónak, hogy 45 – 50 fa és egy kiserdő bánta a műveletet a lakók terrorizálása mellett úgy, hogy bár az FGSZ Zrt gázvezetéke, a Bányakapitányság optikai kábele felett ment a művelet, mégis ezek a hivatalok a munkálatokat csak a lakóktól és a civilektől tudták meg?

 

Az 5 millió forint tudatában és mellett, mellyel bizonyosan eltudnak számolni az illetékesek nem tartják-e siralmasan közröhelyesnek, hogy a Lakihegyi fapusztító az engedélyezési eljárásban megemlített átlag 3, az építkezési ütemben napi 5 maximum 10 teherautó közlekedése érdekében 16 méter széles utat, vagy inkább autópályát épített? Milyen teherautók ezek? Helyesnek tartják-e eljárásukat az események tudatában és ismerete mellett?

 

S az 5 millió forint pontosan milyen alapon és mire is kellett?

 

Megtisztelő válaszukat

mihamarabb várjuk!

 

 

 

Szigetszentmiklós, 2018. Július 27

 

Tisztelettel:

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                             Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr4914145849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása