Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Kültéri fitness park Magyarország 30 legszennyezettebb területének egyikére? A 4,7 milliárdért ki nem takarított Bucka-tóra? Fura ötlet!

2018. július 07. - Buckai Szövetség Egyesület

Mintha a Szigetszentmiklósi Önkormányzat semmibe venné azt a tényt, hogy Magyarország 30 legszennyezettebb területének egyike, a Bucka-tó 4,770 milliárdos Uniós pénz ellenére se lett kitakarítva és a szennyezés továbbra is veszélyezteti az embereket! Legújabb ötlete alapján fitness parkot és eszközöket akar telepíteni a területre!

A Bucka-tónak természetesen van olyan része, amely nem szennyezett! Ezt mi sárga X-el jelöltük a cikk melletti képen! Ez a Bucka-tó területének nyugati, Boglya utca felöli része! Ide természetesen lehet kikapcsolódási eszközöket létesíteni, de a kérdés, hogy ide teszik-e! A másik kérdés, hogy amikor elindul a Bucka-tó valódi rekultivációja, hiszen azt, hogy a szennyezést itt hagyták és veszélyeztetik az életünket és környezetünket nem fogjuk szó nélkül hagyni, azt senki se gondolhatta egy percig se komolyan! Szóval akkor ezek az eszközök mennyire lesznek útban! Ha útban lesznek, akkor nem szeretnénk kérni az eszközöket, de ha nem lesznek, akkor persze jöhetnek!

Reméljük ugyanakkor azt, hogy hamarosan megtalálják azokat, akik a Bucka-tó ki nem takarításáért felelősek és felelősségre is vonják őket! Reméljük, hogy a pénz egy része még megmenthető valahol és a szennyezés még elvihető innen! Reméljük, hogy az Unió megkérdezi egyszer, hogy 4,770 milliárd forintos Uniós pénz ellenére ez a beruházás miért csak papíron valósult meg, s a valóságban miért nem?

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr7114099187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása