Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Tovább erőlteti Szigetszentmiklós a Sáméhegy feltárását nem törödve a közlekedési következményekkel! Új ipari parkot akar és új adóbevételeket!

2018. július 01. - Buckai Szövetség Egyesület

Tovább kardoskodik a Szigetszentmiklósi Önkormányzat az M0-ás autópályától északra elterülő, az Autópálya mérnökség és az Auchan között lévő terület, az un. Sáméhegy feltárása érdekében! A területet az Önkormányzat ipari területnek szánná a még több és még nagyobb adóbevételek érdekében, de a kritikus közlekedési állapotokkal mit sem törődve!

 

A Sáméhegy kiszolgálása a Leshegy ipari parktól az M0-ás autópálya felett átívelő, a gerincút Halásztelki ágának nevezett út egyik körforgalmából kiinduló és a Csepeli útba szintén körforgalom jellegbe becsatlakozó úttal lenne kiszolgálva, úgy hogy egyes ága közvetlenül csatlakozna az M0-ás autópályára!

 

Ez azonban a bevétel reményén túl mérhetetlen felelőtlenség! Környékünk és környezetünk legnagyobb problémáinak egyike a közlekedés! A közlekedés állapotának legnagyobb problémája, hogy szűkek a kijáratok a városból és minden két bedugult útra csatlakozik, azaz a II. Rákóczi Ferenc útra és az M0-ásra! Ha feltárunk egy ipari területet és megküldjük további teherautó forgalommal az így is kritikus állapotokat, akkor az ami 1996-ban 20 perces út volt Szigetszentmiklós és Csepel között, ma pedig 1,5 óra, akár 2 – 2,5 óra is lehet. Persze csak, akkor ha az Önkormányzat csak a bevételeit figyeli és a környező állapotokat nem!

 

A Buckai Szövetség Egyesület a közlekedés állapotát rontó ötlet miatt tiltakozik a beruházás és a feltárás ellen!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr4314086231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása