Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Levelet kaptunk az FGSZ Zrt-től! Valóban minősített gázvezeték fölött megy a fapusztítás!

2018. június 11. - Buckai Szövetség Egyesület

Kedves Olvasóink!

 

A Lakihegyi környezetkárosítás és fapusztítás egy minősített gázvezeték mellett, az árterületen, a gát tövében történik meg! A minősített gázvezetéket 23 – 23 méterre nem lehet megközelíteni, miközben mi úgy tudjuk, hogy a fapusztítónak a vezeték fölött sikerült a fákat rángatni és dózerolni! Ma ezzel kapcsolatban az FGSZ Zrt-től levelet kaptunk, melyet változatlan formában közzé is teszünk:

 

Tisztelt Csizek Csaba Úr!

 A térségben nem MOL, hanem FGSZ Zrt. tulajdonú létesítmények vannak, többek között egy DN400 távközlési védőcső (átminősített gázcső), ill. azzal párhuzamosan attól kb. 5 m-re egy bányaüzemi hírközlő kábel. A védőcső jelenlegi övezete valóban 23-23 m, mely akkor kerül 1-1 m-re lecsökkentésre, amint abba a kábel kiváltásra kerül. Az érintett térséget a kiváltás még nem érte el és egyenlőre nem is várható. Állampolgári bejelentés kapcsán már jeleztük az illetékes régiónknak a körülményeket és kértük a helyszíni ellenőrzést.

A további teendők meghatározása csak a tények ismeretében lehetséges.

 

Tájékoztatom Önt, hogy az övezetben a lent jelzett munkálatok csak társaságunkkal egyeztetetten és annak engedélye alapján végezhetők.

 

Köszönjük jelzését.

 

Tisztelettel

**********”

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

(A nevet azért takartuk ki, mert a levélírója még nem nyilatkozott arról, hogy neve közzé tehető-e avagy se! Így pedig megilleti őt az inkognítás védelme).

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr6214040230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása