Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

A MOL-hoz fordulva: Mi van akkor, ha valakik fairtás és környezetkárosítás közben a MOL vezetékeit és arra vonatkozó előírásait sem tartják tiszteletben?

2018. június 09. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt!

Jelen levelünk keretében tájékozódással fordulunk Önök felé! Tájékozódással, mert nem tudjuk, hogy tudják-e, de Szigetszentmiklós Lakihegyen a Téglaházi úti gátrendszer mellett fákat irtanak és megváltoztatják az ott kialakult egyedi élőkörnyezetet!

 

Mi úgy tudjuk azonban, hogy ott nemcsak egyedi élőkörnyezet, árterület és gátrendszer van, hanem a MOL-nak egy tiszteletben tartandó vezetéke is!

 

Mi úgy tudjuk, hogy ezt a vezetéket nem szabad 23 méteres körzetben megközelíteni, nemhogy fölötte dózerolni és fákat, környezetet pusztítani!

 

Ennek tudatában részben a környezet, a vezeték megóvása, részben a lakók nyugalmának megőrzése érdekében arra kérjük Önöket látogassanak ki Szigetszentmiklós Lakihegyre és nézzék meg, hogy az Önök előírását tiszteletben tartották-e, illetve, hogy a vezeték továbbra is sértetlen-e avagy se!

 

 

Segítségüket előre is megköszönjük!

 

Szigetszentmiklós, 2018. Június 9

 

Tisztelettel:

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                             Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr10014033968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása