Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Bucka csatorna 2017-es beszámoló elfogadása várható

2018. május 18. - Buckai Szövetség Egyesület

Bucka Csatorna éves beszámoló elfogadását tartja a Bucka Csatornamű és Viziközmű Társulat 2018 Május 23-án 18 órától!

 

A beszámoló elfogadása számviteli értelemben vett beszámolót foglal magába és az érdemi tájékoztatásra, akár a beruházás állásáról, akár az elszámolás nem megfelelő alakulásáról aligha számíthatunk! Ahogy ez történt az előző években!

 

A szakmaiatlanságáról, hozzá nem értéséről és vallási alapon működő párthűségéről híres társulati delegáltak vélhetőleg minden téren helyt adnak bármely tartalmú előterjesztésnek ebben az esetben is! Így a meghírdetett esemény időtartamát hozzávetőlegesen 5 percre lehet saccolni!

 

Ennek ellenére, aki tud menjen el és próbáljon meg kérdéseket feltenni a csatornáról, főleg az elszámolásról, a fizikai bekötésekről és egyéb anomáliákról! Mégiscsak Bucka Csatorna közgyűlés van és mégiscsak sok a probléma!...

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr9013967698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása