Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós Önkormányzatához fordulva: Számít Önöknek Szigetszentmiklós neve, élete, élhetősége, fejlődése és jövője?

2018. április 22. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Szigetszentmiklósi

Önkormányzat!

„Tisztelt” Polgármester Úr!

és

Kedves további címzettek!

 

Szigetszentmiklós városa számtalan esetben szerepel a Kékfényben és az egyéb rendőrségi hírekben, miután nincs olyan hét, hogy ne találjanak egy gyilkost, egy marihuána termesztőt, egy betörőt, egy rablót, egy gyermekeit éheztető és sanyargató családot vagy egyéb szörnyűséget településünk esetében, a településünk határában összecsapó szkinhed és velük egyet nem értő fegyverekkel felszerelt csoportosulásokat is beleértve!

 

Mégis Önök közbiztonságért érdemrendet osztogatnak évről-évre! Nyilván mást értelmeznek közbiztonság kifejezés alatt vagy a közbiztonságot összekeverik a közdisznósággal! Normális településeken persze előbb megoldanák a fennálló problémákat, de ilyen viszonyok és ilyen vezetés mellett Szigetszentmiklóst aligha lehet tekinteni jelen pillanatban és normális településnek!

 

De Szigetszentmiklós, mint tudjuk nemcsak erről híres! Híres arról, hogy bár a Bucka-tó rajta van Magyarország 30 legszennyezettebb területének térképén, Mérgezett örökségünknek is része a kitakarításra, tehermentesítésre 4,770 milliárd forint Uniós pénzt ismeretlen tettesek nem a takarításra, hanem a talajforgatásra használták fel. Ha nem így lenne nem kellett volna feljelentést tennünk ismeretlen tettes, tettesek ellen és nem éreznénk azt, hogy egyesek játszanak az életünkkel, az egészségünkkel!

 

Nem éreznénk azt, hogy egy olyan testület, amelynek nem egy tagja 2 évtizedet meghaladóan annak része a város szörnyű, nem egy esetben világháborús körülményeit, amikor a kell még az idővel próbálja megmagyarázni, akkor szószerint hülyének néz mindenkit, s köztük hülyének néz minket is!

 

Szigetszentmiklós nem tart ott, ahova adottságai alapján hivatott és ez egyértelműen Önöknek az Önkormányzatnak róható fel! Nem véletlen, hogy csak az ellenzék szétlövésének köszönhető az, hogy a kisebbség, ezáltal a FIDESZ nyert az országgyűlési választás során és ebben a körzetben, hiszen 60 % szavazott Önök ellen! 60 % azzal, ami ebben a városban, ebben a térségben történik elégedetlen! 60 % azt mondja elég volt a járdázatlan utakból, a baleset és életveszélyekből, a 3,5 milliárd forintból fel nem épült TAO Stadionból, amelyet egy olyan klub buktatott be, amelynek nevében ott van a város neve, így szégyent hozott a város teljes egészére! Az embereknek elege van abból, hogy kiárad a Határ úti fekália ár, hogy 16 méter széles utat terveznek egybe épített ingatlanok közepére, az ingatlantulajdonosokat semmibe véve és mesterségesen kreált háborút gerjesztve!

 

Elég volt abból, hogy az így generált háborúra hivatkozással, amikor találkoznak az ellenállással hivatkozhassanak arra, hogy a dicső Önkormányzat megpróbálta, bezzeg a galád lakosság meg ezt is megtorpedózta!

 

Elég volt az építési szabályzat látszólagos létezéséből! Abból, hogy csak papíron létezik az, hogy mit lehet és mit nem, mégis úgy adtak ki építési engedélyt az előző 10 évben, hogy semmilyen szabályozást nem tartottak be a Szigetszentmiklósi ingatlanok esetében! Máskülönben nem lehetnének olyan ingatlanok, amelyeken csak ház fér el, de kert, kocsibeálló és garázs nem! Hogy úgy telepítettek ide közel tízezer embert, hogy nem teremtették meg a fogadásukhoz szükséges infrastrukturális feltételeket és az egyes területek szennyezettségeiről sem tájékoztatták őket!

 

Elég volt abból, hogy Szigetszentmiklósnak nincs egyetlen önálló és adottságait kihasználó ünnepe, hiszen vagy valótlanságot ünnepelnek (pl.: Szabacsi nap) vagy mástól nyúlnak le ünnepeket (pl.: Summerfest: az ünnepet Ráckevéről nyúlta le).

 

Elég volt, hiszen ennek a városnak van valós és dicső történelme, mely megérdemelné, hogy az utókor megemlítse! S van például annak köszönhetően, hogy Szigetszentmiklós Magyarország virágkereskedelmi központja kihasználatlan ünneplési lehetősége is, amelyre nem figyeltek és amelyet nem használtak fel!

Elég volt, hogy nincs tisztelete az értékeknek, hogy képesek voltak megtámadni a város Szabadidőközpontját egy beépítéssel a Kéktó esetében 2009-ben, valamint nem tisztelik a Kisdunát sem, máskülönben nem árasztanák el saját cégük, az ÉCSVCS Kft felhasználásával szűretlen és szennyezett csapadékvízzel.

 

Elég volt az Önök ámokfutásából, a város romokban tartásából és ámításából! Az ellenzék nem lesz mindig széttöredezett! A 60 % nem sokára egységes lesz! S akkor nem lehet olyat mondani, hogy nem oldjuk meg, hogy ne legyen a kanyargós, életveszélyes, villanyoszlopokkal tarkított Csépi út esetében a Katasztrófavédelemnél megoldás, mert az akadályként természetes! Akkor nem lehet azt mondani annak, aki a vezetékes vizet kifizette, de azt a kertjébe sose kapta meg, hogy tessen keresztet vetni az így is nehezen összegyűjtött pénzecskéjére!

 

Szigetszentmiklós nevére Önök szégyent hoztak és azt is hagyták, hogy mások is szégyent hozzanak! Hát semmit sem számít e település és az itt élők Önöknek? Úgy gondolják, hogy bármikor és bármit megtehetnek-e város ellen és sosem lesz következménye?

 

Ne felejtsék el, hogy mindennek egyszer vége lesz! Hogy Önöknek is el kell számolniuk, hogy az elmúlt években mit és miként tettek! A város nem felejt! S a Buckai Szövetség Egyesület sem fogja elfelejteni, hogy e város ellen mit is tettek! Amikor eljön az elszámoltatás ideje, akkor ott leszünk! Amikor újabb gonosz tettet követnek el a város ellen, akkor mi biztosan rácsapunk az Önök kezére!

 

Aki velünk együtt Szigetszentmiklós fejleszteni fogja annak mi leszünk a legjobb barátja, de aki olyan gonosz tetteket követ el, mint amilyet Önök például az elmúlt 10 évben tettek annak mindig is mi leszünk a legádázabb ellensége!

 

Nem fogjuk tűrni, hogy mégegyszer, hogy valaki úgy vegyen fel évi 50 milliót Szigetszentmiklós csapadékvíz elvezetésére, hogy olyan Szigetszentmiklós városában nincsen és nem számol el a pénzzel!

 

Nem fogjuk tűrni, hogy a városnak mégegy olyan szégyenletes beruházása legyen, mint a Bucka csatorna, ahol a számok nem stimmelnek, s amelyet meglehetett volna oldani becsülettel és tisztességgel és akkor talán itt sem kellett volna beperelni Önöket közérdekű adatok megtagadása miatt és nem kellene előkészíteni egy másik feljelentést a Bucka csatorna egyéb anomáliáira hivatkozással! Akkor nem lenne már most is minden településnél nagyobb számú panasz Önökkel szemben és nem lenne városunk Önkormányzata minden más Önkormányzatnál többször beperelve!

 

Szigetszentmiklós neve, élete, élhetősége, fejlődése és jövője nekünk fontos! Önöknek nem? S, ha nem, akkor miért nem?

 

 

Szigetszentmiklós, 2018. Április 21

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr3913854080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása