Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Az ÉCSVCS Kft, mint a Szigetszentmiklósi Önkormányzat cége környezetet szennyez! Itt megnézhető, hogy hogyan!

2018. március 31. - Buckai Szövetség Egyesület

Kedves Olvasóink!

 

Mellékelt videónkban bemutatjuk Önöknek, hogy az az Önkormányzati cég, amely évi 50 millió forintot vesz fel a csapadékvíz elvezetésre, miközben Szigetszentmiklós városának nincs csapadékvíz elvezetése 5 db a Szigetszentmiklósi két nagy lakótelepről érkező szűretlen és szennyezett kifolyóval hogyan szennyezi környezetünket, a Natura 2000-es védettségű, természetvédelmi területnek számító Kis-Dunát!

 

Kérjük nézzék meg és gondolkozzanak el, hogy ez helyes-e!

 

Annyit elárulunk, hogy a Fővárosi Katasztrófavédelem FKI-KHO:7350-4/2017-es számú határozata szerint ez nem helyes és 2017 nyarán felszólította az ÉCSVCS Kft-t a létesítmények engedélyeztetésére és szűrök felszerelésére, mert az ami látható semmiképpen sem tartható! A határidő erre 2017 december 28-a lett volna! A mi felvételünk 2018.03.30-án készült!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr4913796132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása