Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Most már egyértelmű, hogy Szigetszentmiklós benne van az ELIOS 15-ben! De a szállak meddig vezetnek el?

2018. február 24. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Szigetszentmiklósi

Önkormányzat!

„Tisztelt” Polgármester Úr!

 

Az elmúlt napokban egyértelművé vált az a hír, mely csak legendaként terjedt korábban, miszerint Szigetszentmiklós érintett az ország egyik legnagyobb OLAF által feltárt botrányában az ELIOS ügyben.

 

Az atlatszo.hu-n megjelent térképen a 15 legérintettebb Önkormányzat között Szigetszentmiklós is szerepel! A kérdés még mindig az, hogy hogyan ment ez a porjekt és hogyan lett Szigetszentmiklós érintett ebben? Ki hozta ide? Ki vitte véghez? Ki engedélyezte? Hogyan bonyolították le? Végezetül pedig nem vették észre, hogy ott ahol ezt elhozták sokkal sötétebb lett?

 

Szigetszentmiklós esetében az a szál igaz-e, amelyet Hadházy Ákos pedzegetett Szekszárd esetében az előre kiválasztott céggel, az előre kiválasztott kivitelezőkkel és mindennel avagy ez másként ment végbe?

 

Igaz-e, hogy ez időben Szigetszentmiklóson a Városgazdálkodási osztályon ilyen beruházásokért bizonyos Bek Zsolt felelt? Ha igen, akkor Bek Zsolt és Bekk Mária rokonok-e? Bekk Mária ugyanis Kővér László házelnök felesége, egyben a Szigetszentmiklósi Járási Hivatal elnöke! Létezhet, hogy vannak ilyen összefüggések vagy ez csak vad fantázia és túlzott összeesküvés elmélet szüleménye?

 

Ha Önök szerint nem valósult meg az itt leírt verziók egyike se, akkor ez a beruházás hogyan ment végbe? Miért ment végbe és mi alapján történhetett? 2015 őszét, a beruházás végre hajtását mi előzte meg?

 

Részletes tájékoztatásukat előre is megköszönjük és tisztelettel várjuk! Ahogy várjuk a EOP-5.5.0/K/14-2014-0021-es sorszámú pályázat összes dokumentációját is.

 

Szigetszentmiklós, 2018. Február 24

 

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

Az atlatszo.hu üggyel kapcsolatos linkje: (ÁTLÁTSZÓ)

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr7413694740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása