Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Ezekben a pillanatokban fogadják el Szigetszentmiklóson a kamu költségvetést!

2018. február 21. - Buckai Szövetség Egyesület

Ezekben a pillanatokban fogadják el Szigetszentmiklóson a múlthéten elmaradt testületi ülés okán is a 2018-as kamu költségvetést!

 

A költségvetés előterjesztése és elfogadása semmilyen fejlesztést nem ír elő a városban olyan helyekre és olyan szegmensekre, ahol arra szükség van vagy ahova az kell, így például a Buckába, Lakihegyre, Felsőtagba vagy az Üdülő sorra sem.

 

Tartalma a közpénzen történő érdemtelen szórakozás, pazarlás és a propaganda, valamint annak megmagyarázása, hogy egy hatalmas ipari parkkal rendelkező városnak nincsen pénze így nem jut fejlesztésekre.

 

Nem vonják meg a pénzt minden bizonnyal a valós tevékenységgel nem rendelkező és éppen ezért kamu cégnek tekinthető ÉCSVCS Kft-től, ahogy kellene, hiszen az ÉCSVCS Kft Szigetszentmiklóson a csapadékvíz elvezetéséért felel, de Szigetszentmiklóson csapadékvíz elvezetés nincsen!

 

Minden bizonnyal a Szigetszentmiklós név használatát nem veszik el a Szigetszentmiklósi Testgyakorlók Körétől sem. Pedig az egyesület egy 3,5 milliárdos TAO pénzből épülendő Stadiont nem épített fel még úgy sem, hogy kapott további 361 millió forintot erre. Ezen beruházásban egyébként az alvállalkozók kifizetetlenek, a focistáknak tartoznak 3 havi bérükkel, akik egyébként sajtóból tudták meg a klub megszűnését. A Szigetszentmiklósi Testgyakorlók Köre az NBII-ből az NBIII-on át a MegyeI-ig csúszott vissza az elmúlt két évbe majd megszűnt! Tevékenysége és mindaz ami körbe lengi hatalmas szégyent hozott Szigetszentmiklós városára, de ahogy mi a testületi többséget ismerjük számukra ez semmi, hiszen semmi sem számít! Mi úgy ismerjük a testületet, mint ahol a többség számára nincs az erkölcsi minimum, nincs az az elképzelhetetlen szörnyűség, amit Szigetszentmiklós városa és a lakosság ellen ne követnének el és ne tennének meg!

 

Szerintünk nem lesz érdemi téma az Elios ügy sem!  Az ELIOS ügy Szigetszentmiklósi szála miatt fontos lehet az országos botrány hatása, szervezettsége, ide kerülése és az, hogy ez pontosan hogyan megy végbe, hiszen az OLAF, azaz az Európai Unió is nyomoz ebben az ügyben és nálunk 2015 őszén történt meg.

 

Ellenben, ahogy tudjuk Szigetszentmiklós város Önkormányzata megállapodást és határozatot akar arról, hogy migránst nem fogad a városba! Hogy ennek mi értelme van, amikor ilyen titulussal megbélyegzett embert soha nem látott még Csepel sziget azt döntse el mindenki maga!

 

Szigetszentmiklós város Önkormányzata egyébként most mi úgy hallottuk boldog! Boldog, mert egy bíróság összekeverte a véleménynyilvánítást és a bűncselekményt! Boldog, mert ez a bíróság az Önkormányzat stratégiai partnere! Nem tudják azonban, hogy ezzel a bíróság, a bíró és az eljáró bírósági titkár is törvényt szegett, ahogy azzal is, hogy az eljárások során nem volt objektív, pártatlan és független meglátásunk szerint!

 

A Buckai Szövetség Egyesület teljes haragjával csap le minden olyan szervezetre, személyre, intézményre, aki törvényt szeg, kárt okoz Szigetszentmiklós, Alsóbucka lakosságának vagy alkotmányellenes állapotokat teremt! Pontosan ezért perelte be a Szigetszentmiklósi Járásbíróságot, a bírót, a bírósági titkárt és ezért perelte be különböző ügyekbe Szigetszentmiklós Város Önkormányzatát és mindazokat a köröket, akik nyomon követhető módon a jogot és saját tevékenységüket más emberek jogainak megtiprására vagy törvénytelen dolgokra használják fel! Civilszervezetünk nem másért és nem másra alapult, mint megvédeni a Buckát, a Buckában élőket és azok jogait!

 

A Bucka immáron sokat szenvedett, s bár meghurcolhatnak bennünket elfogult bíróságon, felkészületlen bírók, akiket az ügy nem érdekel, hiszen úgy viselkednek, mint akinél már ott van a fiókban az ítélet mi akkor is harcolni fogunk az itt élőkért, az itt élők jogaiért és a törvénytelenségek ellen. Ha pedig ezen bírók vagy intézmények törvényt szegnek, mivel Magyarország törvényei rájuk is érvényesek felelniük kell érte!

 

A Buckai Szövetség Egyesület ugyanakkor a kamu költségvetés napján és mindennap kapcsolatot tart különböző szervezetekkel. Olyanokkal, akik elhozhatnak kedvezményeket, fejlesztéseket, munkahelyeket! Olyanokkal, akik segíthetnek, hogy élő és lakókörnyezetünk tisztább és egészségesebb legyen és az olyanok, mint az ÉCSVCS Kft érdemtelenül és valós teljesítmény nélkül ne vehessenek fel költségvetési pénzeket! Költségvetési pénz mögött mindig valódi munka legyen!

 

Sokat gondolkoztunk egyébként! Ha Szigetszentmiklósnak egyszer más lesz a vezetése és átalakul a most pazarló költségvetése, akkor 4 – 5 év alatt ellehet hozni már olyan változásokat, amelyek a most romokban heverő és élhetetlen várost élhető teszik! Csak is ez lehet a cél.

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr4613686968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása