Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

A Bucka-tón zajló 2. sz. munkálatok rögzítésében lakossági segítséget szeretnénk kérni!

2018. január 15. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület felhívással és segítségkéréssel fordul a Bucka-tóban is érintett lakosság felé! A felhívás lényege, hogy az un. kettes munkálatok minden lépését segítsék nekünk rögzíteni!

A Buckai Szövetség Egyesületnek nincsenek illúziói arról, hogy a 2. munkálat is illúzióról szól, miután a Greenpeace Mérgezett Örökségünk kiadványába szereplő Magyarország 30 legszennyezettebb területének egyike, a galvánisszappal, kohósalakkal és egyéb ipari hulladékkal, valamint kommunális hulladékkal elszennyezett Bucka-tó a rekultivációra kapott 4,770 milliárd forintos Uniós pénze ellenére nem lett kitakarítva és a szennyezés ott maradt! Természetesen nem gondoljuk azt, hogy az ott maradt szennyezés felől elszivattyúzott és kicserélendő talajvíz, valamint tóvíz átszivattyúzása segít bármin és bárkin is, de azt szeretnénk, ha rögzítésre kerülne, hogy pontosan mi és pontosan hogyan is történik és folyik!

Ebben nyújtott segítségüket megköszönjük!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr4213576281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása